fbpx

Πανσερραϊκός-ΑΕΚ: Επικίνδυνη έξοδος – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

ΑΕΚ

Στις Σέρρες, δοκιμάζεται η ΑΕΚ που θέλει απέναντι στον Πανσερραϊκό να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό (17:00, Novasports Prime HD).

Η Ένωση ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Ορμπελίν Πινέδα να μένει εκτός και να προστίθεται στις απουσίες των Άμραμπατ, Σιντιμπέ Στάνκοβιτς, Αραούχο, Πόνσε, Πισάρο και Κάλενς, με μοναδικό παρήγορο για τον Αργεντινό τεχνικό ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Μουκουντί.

Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα για να κλείσει το 2023. Ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει απουσίες δύο βασικών παικτών του, αφού ο Χόβαν και ο Στάικος έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν στο συγκεκριμένο ματς την ποινή τους.

Αντιθέτως, ο Ουρουγουανός τεχνικός μετράει μια σημαντική επιστροφή, αυτή του Άλεξιτς. Να σημειωθεί πως εκτός παραμένουν οι τραυματίες Τσαγκαλίδης, Γούλερι, όπως και οι Στίνα, Κολομπίνο, Καρασαλίδης, Παπαβασιλείου, Τσομπανίδης, Ανάκογλου, οι οποίοι συνήθως δεν καλούνται στην αποστολή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο