fbpx

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-2: «Διπλό» και ήρεμα Χριστούγεννα για τους Αρκάδες (video)

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-2: «Διπλό» και ήρεμα Χριστούγεννα για τους Αρκάδες (video)

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε νικηφόρο πέρασμα από το Ηράκλειο, αφού επικράτησε με 2-0 επί του ΟΦΗ για την 15η αγωνιστική και έκλεισε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Πεπ Μελ στο δεύτερο του ματς στον πάγκο των Κρητικών γνώρισε ακόμη μια ήττα και το διάστημα της διακοπής θα ψάξει να βρει τις λύσεις στα προβλήματα της ομάδας του.

Οι Αρκάδες ήταν εκείνοι που με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο κατάφεραν να ελέγξουν το ματς και να φύγουν νικητές από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και θα μπουν στη νέα χρονιά με ανεβασμένη ψυχολογία.

Ο ΟΦΗ έμεινε στην 9η θέση με 15 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας είναι στην έκτη θέση με 20 βαθμούς.

Το ματς

Το πρώτο τέταρτο κύλησε με τις άμυνες των ομάδων να εξουδετερώνει η μία την άλλη χωρίς να υπάρχει κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Στο 17′ ο ΟΦΗ ήταν που έκανε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς όμως ο Γραμματικάκης είπε «όχι» στο σουτ του Μοσκιέρα και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Οι Κρητικοί ήταν εκείνοι που είχαν την πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο, συνέχισαν την πίεση στο μισό του γηπέδου των φιλοξενούμενων, όμως στο 37′ ο Μιριτέλο εκμεταλλεύτηκε την πάσα που του έδωσε ο Καλτσάς και έκανε το 1-0 για τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους Αρκάδες να έχουν το γκολ υπέρ τους και την ψυχολογία στα ύψη.




Ενα πέναλτι και ο Γραμματικάκης του έδωσαν τη νίκη

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το 2-0 στο 55′, καθώς ο Ρεγκίς ευστόχησε σε πέναλτι που είχε κερδίσει ο Καλτσάς από μαρκάρισμα του Καρό.

Έκτοτε οι παίκτες του Ράσταβατς, έβαλαν δύσκολα στους Κρητικούς, καθώς πήραν μέτρα στο γήπεδο και ασκούσαν πίεση συνεχώς.

Ωστόσο ο ΟΦΗ, βρήκε τον τρόπο και πήρε ξανά στα πόδια του την μπάλα, έχοντας εκ νέου την πρωτοβουλία, αλλά δεν έκανε το κάτι παραπάνω για να βρει το γκολ που θα τον έβαζε στο ματς.

Ο Γραμματικάκης (ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του) με μια φοβερή απόκρουση στο 76′ κράτησε το μηδέν στην άμυνα του και δεν έδωσε το δικαίωμα τους παίκτες του ΟΦΗ να πανηγυρίσουν κάποιο τέρμα.

Μάλιστα ο 20χρονος γκολκίπερ είπε εκ νέου «όχι» στο 81′ όταν οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ριέρα από το ύψος της μικρής περιοχής.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο ΟΦΗ έφτανε στην περιοχή του Αστέρα, όμως όσες φορές απείλησε, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δήλωσε παρών και δεν άφησε την μπάλα να πάει στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Ράσταβατς έφυγαν από την Κρήτη με 3 σημαντικούς βαθμούς στο «τσουβάλι» τους για την μάχη της εξάδας και έφτασαν τους 20 την φετινή σεζόν.




Γκολ: Μιριτέλο 37′ , Ρεγκίς 55′

ΟΦΗ (Μελ): Μπάουμαν, Τοράρισον (Ριέρα 72′), Καρό (Λαμπρόπουλος 67′), Βούρος, Λάρσον (Μαρινάκης 60′), Γκαγιέκος, Τοράλ, Μοσκιέρα (Μπάκιτς 60′) Νέιρα , Αμπάντα, Φελίπε

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Γκαρσία, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Μουνάφο (Βαλιέντε 87′), Γκος (Αλάγκπε 63′) Καλτσάς (Καρμόνα 87′), Ζουγλής (Ντιαρά 74′), Ρεγκίς (Σίτο 74′) Μιριτέλο




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο