fbpx

Κηφισιά – ΠΑΟΚ 0-6 : Πω,πω, πω μια ΠΑΟΚάρα για πρωτάθλημα (video)

Κηφισιά – ΠΑΟΚ 0-6 : Πω,πω, πω μια ΠΑΟΚάρα για πρωτάθλημα (video)

Φεστιβάλ γκολ στην Καισαριανή με την επιθετική μηχανή του ΠΑΟΚ να πετάει φωτιές και να επικρατεί με το εντυπωσιακό 6-0 της Κηφισιάς. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ασταμάτητη και συνδυάζει το θέαμα με την ουσία. Είναι ομάδα για πρωτάθλημα και πανάξια βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας. Είναι άξιο αναφοράς πως για τους φιλοξενούμενους σκόραραν έξι διαφορετικοί παίκτες.

Το σκορ άνοιξε στο 13’. Οι παίκτες του Δικέφαλου άλλαξαν ωραία τη μπάλα εκτός περιοχής. Ο Μουργκ έκανε παράλληλη μπαλιά προς τον Κωνσταντέλια, ο οποίος σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Βαφέα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου για το 0-1.




Στο 17’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Μακρινή μπαλιά προς τον Μασούρα, αυτός τροφοδότησε τον Οζέγκοβιτς, ο οποίος πλάσαρε προ κενής εστίας, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κοτάρσκι.

Νέα ευκαιρία για την Κηφισιά στο 19’. Ο Ματέους Σάντος γύρισε προς τον Λαντρ, που είχε πατήσει περιοχή, αυτός έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει διαγώνια έξω από την εστία του ΠΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2 στη δεύτερη φάση που δημιούργησαν. Ο Ντεσπόντοφ πέρασε κάθετη πάσα προς τον Μπράντον Τόμας ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Αναγνωστόπουλο και πλάσαρε εύστοχα.




Στο 34’ ο Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ με τον Αναγνωστόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Στην επόμενη φάση έγινε το 0-3. Μαγική πάσα του Κωνσταντέλια προς τον Ντεσπόντοφ ο οποίος πλάσαρε πάνω από τον Αναγνωστόπουλο για να πετύχει το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ και να «καθαρίσει» τη νίκη για τους φιλοξενούμενους πριν από το ημίχρονο.




Η Κηφισιά δεν το έβαζε κάτω και μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λεπτου απείλησε με τους Ματέους Σάντος (44’) και Οζέγκοβιτς στις καθυστερήσεις.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κωνσταντέλιας βρέθηκε μέσα στην περιοχή και αριστερά, έκανε το πλασέ με τον Αναγνωστόπουλο να μπλοκάρει πρόβλημα τη μπάλα.

Στην Καισαριανή σκόραρε και ο Μουργκ που φέτος είναι από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ. Στο 52’ οι παίκτες του Λουτσέσκου έφυγαν στην αντεπίθεση, τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός, ο οποίος νίκησε τον Αναγνωστόπουλο για το 0-4. Αυτό ήταν το έβδομο γκολ του Μουργκ στην Σούπερ Λίγκα.




Στο 71’ Κωνσταντέλιας και Οζντόεφ έκρυψαν την μπάλα, ο Σοάρες εκτέλεσε από διαγώνια θέση, ο Αναγνωστόπουλος την βρήκε και την έστειλε στο δοκάρι.




Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 72’. Ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε κόρνερ και ο Οζντόεφ από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 5-0.




Το ματς είχε και συνέχεια. Στο 82’ ο Σάστρε μπήκε στην περιοχή και έκανε το πλασέ, ο Αναγνωστόπουλος έκοψε την πορεία της μπάλας πριν αυτή περάσει τη γραμμή και ο Γκόμπελιτς με τακουνάκι την έδιωξε για να έρθει ο Τσιγγάρας να κάνει το 6-0.

Γκολ: 12’ Κωνσταντέλιας, 28’ Τόμας, 34’ Ντεσπόντοφ, 52’ Μούργκ, 72’ Οζντόεφ, 82’ Τσιγγάρας

Δοκάρι: 71’ Ράφα Σοάρες

Διαιτητής: Κ. Πουλικίδης (Δράμας)

Κίτρινες: Τετέι

KΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Λαντρ, Λούμορ (61’ Γκόμπελιτς), Κωνσταντακόπουλος (61’ Πρίτσας, 85’ Πέιος), Βαφέας, Παπασάββας, Ματέους Σάντος (82’ Ιλιεφ), Οζέγκοβιτς, Τετέι (61’ Μπιφουμά).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Τροστ-Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (74’ Μπάμπα), Οζντόεφ (74’ Μάρκος Αντόνιο), Μεϊτέ (74’ Τσιγγάρας), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ (74’ Τζίμας), Μπράντον Τόμας (74’ Σαμάτα).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο