fbpx

Βόλος-Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» σερί

Βόλος-Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» σερί

Πολλά τα σερί του Παναθηναϊκού απέναντι στον Βόλο, όπως τονίζει η Διοργανώτρια Αρχή στην προαναγγελία του ματς.

Η ενημέρωση της Stoiximan Super League:

Οι δύο ομάδες την περσινή σεζόν συναντήθηκαν έξι φορές, αφού βρέθηκαν δύο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δύο για Κύπελλο Ελλάδος και δύο για τα Playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη σειρά των αγώνων επικράτησε πέντε φορές και υπήρξε μια ισοπαλία στην αναμέτρηση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας των δύο ομάδων για τα Playoffs.

Οι Πράσινοι δεν έχουν δεχθεί τέρμα στα πέντε τελευταία από το Βόλο, όπου μετρούν τέσσερις νίκες και μια λευκή ισοπαλία. Το σερί τους ξεκίνησε έπειτα από τη νίκη της ομάδας της Μαγνησίας με 3-1 στις 9 Ιανουαρίου 2022 για το πρωτάθλημα.

Ο Σπόραρ έχει σκοράρει στα πέντε από έξι τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού με το Βόλο σε όλες τις διοργανώσεις και δεν βρήκε δίχτυα μόνο στο φετινό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος.

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν την σεζόν 2019-20, η οποία ήταν η πρώτη για τον Βόλο στην Super League. Στις 8 Δεκεμβρίου 2019 το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τον Χατζηγιοβάνη να ανοίγει το σκορ για τον Παναθηναϊκό και τον Μουνιόθ να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους πριν το τέλος του ημιχρόνου και αυτό το σκορ να παραμένει μέχρι το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός έχει επικρατήσει δύο φορές με 2-0 στις αναμετρήσεις του Βόλου και την περσινή σεζόν για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έφυγε με το εντυπωσιακό 5-1 που είναι και η ευρύτερη νίκη του επί της ομάδας της Μαγνησίας, την οποία είχε κερδίσει πρώτη φορά με αυτό το σκορ και στο “Απόστολος Νικολαΐδης” στις 26 Σεπτεμβρίου 2021.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

3 ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 5-11

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο