fbpx

Θύμα ληστείας παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν

Παρί Σεν Ζερμέν

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλεξάντρ Λετελιέ, έπεσε θύμα ληστών μαζί με τη σύντροφό του και τα δύο μικρά παιδιά τους κατά τη διάρκεια διάρρηξης στο σπίτι τους στο Αρντρικούρ, τη νύχτα μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης.

Τρεις από τους τέσσερις δράστες του εγκλήματος, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικοι, συνελήφθησαν, ανέφερε η εισαγγελία, η οποία άνοιξε έρευνα για εκβιασμό με όπλα και απαγωγή, υπόθεση που ανατέθηκε στη δικαστική αστυνομία των Βερσαλλιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύντροφος του Παριζιάνου γκολκίπερ δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο και το ζευγάρι απειλήθηκε με μαχαίρι, ενώ οι τέσσερις κλέφτες προσπάθησαν να τους αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα.

Ο συναγερμός στο σπίτι του παίκτη χτύπησε γύρω στις 2 τα ξημερώματα, όταν το ζευγάρι προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία.

Η διάρρηξη στο σπίτι του Λετελιέ είναι μόνο το τελευταίο από τα πολλά παρόμοια περιστατικά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Τον Ιούλιο, ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα έπεσε θύμα ληστείας που υπολογίστηκε στα 500.000 ευρώ, ενώ ο πατέρας του αρχηγού Μαρκίνιος επίσης υπήρξε θύμα βίας, το 2021.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο