fbpx

Αγγλία-League Cup: Βγαίνουν οι «4» των ημιτελικών

Αγγλία

Με τις αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση, συνεχίζεται το διήμερο 19-20 Δεκεμβρίου το League Cup στην Αγγλία.

Η -περυσινή φιναλίστ- Νιούκαστλ, η οποία απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την -κάτοχο του τροπαίου- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ», δοκιμάζεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στην Τσέλσι και θα «κυνηγήσει» τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου στην διοργάνωση, τον οποίο δεν έχει κατακτήσει ποτέ στο παρελθόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι, την τελευταία φορά που Τσέλσι και Νιούκαστλ αναμετρήθηκαν στο League Cup, οι «καρακάξες» ήταν οι νικήτριες στο… θρίλερ των επτά γκολ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τον Σεπτέμβριο του 2010, καθώς επικράτησαν με 4-3.

Από την πλευρά της, η -πολυνίκης του θεσμού- Λίβερπουλ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ και θα επιδιώξει να κάνει ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου, το οποίο θα είναι το δέκατο στην ιστορία των «ρεντς».

Στο μεταξύ, στους ημιτελικούς του League Cup θα βρίσκεται και μια ομάδα εκτός Premier League, καθώς στους «8» αναμετρώνται η Πορτ Βέιλ της League One (Γ΄ κατηγορία), η οποία βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στους προημιτελικούς, και η Μίντλεσμπρο της Championship (Β΄ κατηγορία), η οποία κατέκτησε το τρόπαιο στο θεσμό το 2004.

Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης στο League Cup Αγγλίας έχει ως εξής:

Έβερτον-Φούλαμ 19/12
Πορτ Βέιλ-Μίντλεσμπρο 19/12
Τσέλσι-Νιούκαστλ 19/12
Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ 20/12

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο