fbpx

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός: Για την επιστροφή στις νίκες στο ελληνικό ντεμπούτο του Καρβαλιάλ

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός: Για την επιστροφή στις νίκες στο ελληνικό ντεμπούτο του Καρβαλιάλ

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (18:00, Novasports Prime) με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να κάνει ντεμπούτο στη Superleague.

Oι Σερραίοι μετά από τέσσερα ματς χωρίς νίκη επιδιώκουν σήμερα να κάνουν την έκπληξη και να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη αφού αν πάρουν θετικό αποτέλεσμα θα αυξήσουν το +5 που έχουν από αυτή.

Πάντως ο Πάμπλο Γκαρσία έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες αφού δεν υπολογίζει για το παιχνίδι τον τιμωρημένο Άλεξιτς και τους τραυματίες Γούλερι, Μασκανάκη, Τσαγκαλίδη, ενώ εκτός είναι και οι Στίνα, Τσιλιγγιρης, Κολομπίνο, Χάγιεκ, Καρασαλίδης, Παπαβασιλείου, Τσομπανίδης, Ανάκογλου. Αντίθετα στην αποστολή μπήκαν οι Αυλωνίτης και Ντάνκερλουι.

Αναλυτικά η αποστολή: Χόβαν, Κατσίκας, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Ντάνκερλουι, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Μορέϊρα, Οικονόμου, Τομάς, Σοφιανός, Μούργος, Χατζηστραβός, Μπαϊροβιτς, Μασαρίποφ.

Για τον Ολυμπιακό η αποστολή είναι απλή. Να πάρει το τρίποντο και να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία με τον Βόλο και να βρεθούν στο -1 από την κορυφή. Ο Καρβαλιάλ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρέτσου για το ματς, όπως και στους τραυματίες Πορός και Φρέιρε. Αποστολή δεν βγήκε, οπότε οι διαθέσιμοι θα απαρτίσουν την ενδεκάδα και τον πάγκο

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο