fbpx

Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Ύπουλη έξοδος με στόχο την κορυφή

Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Ύπουλη έξοδος με στόχο την κορυφή

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται απόψε (17:00 Cosmote Sport 2) στην έδρα του Παναιτωλικού με στόχο τη νίκη ώστε να ανέβει στην κορυφή.

Η Ένωση θέλει να εκμεταλλευτεί την γκέλα που έκανε χθες βράδυ στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός και να ανέβει με την τέταρτη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πάντως ο Ματίας Αλμέιδα έχει πολλές απουσίες να διαχειριστεί αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Αραούχο, Πόνσε, Στάνκοβιτς, Πινέδα, Κάλενς, Άμραμπατ και Πισάρο. Επέστρεψαν οι Γκατσίνοβιτς και Φαν Φέερτ

Η αποστολή της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Θεοχάρης-Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ-Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα-Ελίασον, Τσούμπερ, Ζίνι, Γκαρσία, Φαν Βέερτ.

Στην αντίπερα όχθη ο Παναιτωλικός που με τον Πετράκη στον πάγκο δείχνει ανεβασμένος θέλει θετικό αποτέλεσμα ώστε να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Στην αποστολή για το αποψινό ματς δεν είναι οι Πέρεθ, Ντίας, Μπακάκης και Σενγκέλια, ενώ αντίθετα επέστρεψε ο Μαλής.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Μπαλντασάρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο