fbpx

Ο Έντρικ είδε για πρώτη φορά αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Έντρικ είδε για πρώτη φορά αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Έντρικ παρακολούθησε τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Βιγιαρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» χθες το βράδυ, το πρώτο παιχνίδι που βλέπει ο 17χρονος από τότε που υπέγραψε στον ισπανικό σύλλογο.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής, ο οποίος θα ενταχθεί επίσημα στη Ρεάλ το επόμενο καλοκαίρι, είδε την αναμέτρηση μετά από πρόσκληση του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ, μετά την άφιξή του στην Ισπανία την Παρασκευή. Ο Έντρικ κάθισε στο μποξ του Palco de Honor δίπλα στον Γιούνι Καλαφάτ, τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και κύριο υπεύθυνο για την υπογραφή του.

Σήμερα, ο έφηβος ποδοσφαιριστής αναμένεται να συναντήσει τον Πέρεθ. «Είναι ένα όνειρο να είμαι εδώ, θα είναι μια υπέροχη ιστορία», δήλωσε ο 17χρονος στο κανάλι του νέου συλλόγου του.

Ο Έντρικ και η οικογένειά του παρακολούθησαν την προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης στο Βαλδεμπέμπας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όπου συνάντησε τον προπονητή Κάρλο Αντσελότι και τους μελλοντικούς συμπαίκτες του.

Η μεταγραφή του Έντρικ στη Μαδρίτη από την Παλμέιρας ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2022. Ο έφηβος παρέμεινε στη βραζιλιάνικη ομάδα για την εφετινή περίοδο και σημείωσε 14 γκολ σε 53 εμφανίσεις.

Έκανε επίσης το ντεμπούτο του στην ανδρική Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, όπου ήδη μετρά δύο συμμετοχές.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο