fbpx

Βόκολος: «Να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε όσο πιο γρήγορα»

Βόκολος: «Να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε όσο πιο γρήγορα»

Την εντός έδρας ήττα από το Βόλο γνώρισε η Λαμία και ο Λεωνίδας Βόκολος ζήτησε άμεση βελτίωση από τους παίκτες του.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο τεχνικός των Φθιωτών έκανε λόγο για λάθη που στοίχισαν και για απροσεξία στις λεπτομέρειες.

«Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι μετά από ένα παιχνίδι που χάσαμε εντός έδρας. Μας αφήνει προβληματισμένους και στενοχωρημένους, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε όσο πιο γρήγορα, γιατί ακολουθεί ένα εξίσου δύσκολο ματς την Τετάρτη και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από σήμερα.

Δεχθήκαμε δύο γκολ τη στιγμή που είχαμε την κατοχή. Ο Βόλος γνωρίζαμε από πριν πώς παίζει. Δεν προσέξαμε τις λεπτομέρειες, όμως, και δεχθήκαμε δύο γκολ. Αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει στη συνέχεια να παρουσιαστούμε πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Ήταν ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο πήγε στη δύναμη, στις μεγάλες μπάλες και τις δεύτερες μπαλιές. Κάτι που ξέραμε, το περιμέναμε, αλλά μας δυσκόλεψε.

Το ισορροπήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και εκεί που πιστέψαμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε, δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ», είπε ο Βόκολος.

Όσον αφορά την απουσία του Νούνιες, σημείωσε: «Ο Νούνιες είναι καλά. Έχει κάνει μία προπόνηση, όμως, και δεν ήταν έτοιμος. Μέσα στην εβδομάδα θα είναι κανονικά διαθέσιμος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο