fbpx

Λαμία-Βόλος: Οι μεν για την εξάδα, οι δε για το καλό μομέντουμ

Λαμία-Βόλος: Οι μεν για την εξάδα, οι δε για το καλό μομέντουμ

Η Λαμία υποδέχεται τον Βόλο (19:30, Cosmote Sport1) για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον.

H Λαμία επιστρέφει στη δράση μετά από τη διακοπή που ζητούσε ώστε να πάρει κάποιες ανάσες λόγω του σφιχτού προγράμματος και σήμερα ψάχνει το restart.

Ο Βόκολος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Πάβλοβετς, Νούνιες, Γιαννούτσο, Μούλα και Τσιλιανίδη, ενώ από την άλλη, ο Κυριάκος Παπαδόπολος επιστρέφει, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Αναλυτικά η αποστολή: Νάγκι, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Σαντάνα, Τσιλούλης, Στάνκο, Λόνγκο, Καρλίτος, Τόσιτς, Κοντονίκος.

Αντίθετα ο Βόλος έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο με την έλευση του Άνχελ Λόπεθ και θέλει με νίκη να συνεχίσει το αήττητο σερί τριών ματς στο πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λούνα και Μπαριέντος, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Επιπλέον, εκτός αποστολής έμειναν οι Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, όπως επίσης και ο Τάχατος, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναλυτικά η αποστολή: Κόστιτς, Καλαμπούκας, Αλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Καραγιάννης, Μεταξάς, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Μπερτόγλιο, Κόμπα, Ενγκίν, Κορνέτ, Γκαρσία, Μωραϊτης, Ντέλετιτς, Κίτσος, Μύγας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο