fbpx

Λαμία – Βόλος 1-2: Τρίποντο – ανάσα για τους Βολιώτες (video)

Λαμία – Βόλος 1-2: Τρίποντο – ανάσα για τους Βολιώτες (video)

Ο Βόλος άλωσε την έδρα της Λαμίας (2-1) και με το τρίποντο της νίκης απομακρύνθηκε κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 16 βαθμούς και έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στην 6η θέση, μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον ΠΑΟΚ.

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλές μάχες στον αγωνιστικό χώρο και ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ηταν κάκιστο ποιοτικά και από τις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 10’. Ο Μωραΐτης ξέφυγε του Παπαδόπουλου, έκανε το διαγώνιο τελείωμα αλλά ο Κοσέλεφ έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.

Στο 42’ ο Τόσιτς εκτέλεσε φάουλ με τον Κόστιτς να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Στο 51’ κεφαλιά του Τζανετόπουλου, άουτ η μπάλα.

Δοκάρι και… γκολ

Στο 54’ ο Μύγας δοκίμασε το πόδι του στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Κοσέλεφ. Το σκορ άνοιξε στο 56’. Ο Άλχο έβγαλε ωραία σέντρα με τον Γκαρσία να νικάει τους αντιπάλους του στον αέρα και να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά (0-1).

Στο 70’ ο Βόλος έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά ο Μωραϊτης ήταν άστοχος. Στο επόμενο λεπτό ο Σιμόν σέντραρε και ο Καρλίτος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (1-1).

Νέο προβάδισμα

Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι πήραν νέο προβάδισμα στο σκορ με δεύτερη ασίστ του Αλχο. Ο Φινλανδός έστρωσε την μπάλα στον Κόμπα κι αυτός με σουτ την έστειλε στο «παραθυράκι» της εστίας για το 1-2. Ο Βόλος ήταν σαφώς καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε δίκαια του αντιπάλου του.

Στο 87’ σουτ του Τζανδάρη, ο Κόστιτς απέκρουσε την μπάλα.

Γκολ: 71’ Καρλίτος /56’ Γκαρσία, 80’ Κόμπα
Δοκάρι: 54’ Μύγας
Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σλίβκα / Σιέλης, Καλογερόπουλος, Γκλάβτσιτς, Μύγας

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Σαντάνα (46’ Λόνγκο), Τσιλούλης (91’ Μαρτίνεθ), Σλίβκα, Τόσιτς (81’ Στάνκο), Καρλίτος.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μύγας, Κόμπα (89’ Τρουιγέ), Γκαρσία, Μωραΐτης (78’ Ντέλετιτς).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο