fbpx

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Δοκιμασία στο Περιστέρι για το «τριφύλλι»

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Δοκιμασία στο Περιστέρι για το «τριφύλλι»

Δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό αφού αντιμετωπίζει (20:30, Novasports Prime) εκτός έδρας τον Ατρόμητο για την 14η αγωνιστική της Super League.

Οι πράσινοι θέλουν απόψε να ξεπεράσουν το σοκ του αποκλεισμού από τη συνέχεια της Ευρώπης μέσα στη Λεωφόρο από τη Μακάμπι Χάιφα.

Νοκ άουτ είναι για τον Παναθηναϊκό ο Τζούριτσιτς και ο Βέρμπιτς, ενώ θα εκτίσει την τιμωρία του ο Μλαντένοβιτς. Παράλληλα εκτός είναι και οι Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.

Στην αντίπερα όχθη ο Ατρόμητος επιστρέφει σε αγωνιστική δράση μετά από τη διακοπή που υπήρξε λόγω της αποχής των διαιτητών και θέλει σήμερα να βάλει «μπλόκο» στον Παναθηναϊκό ώστε να κρατήσει το καλό μομέντουμ που έχει με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του.

Ο Ατρόμητος δεν έχει στην αποστολή τους Κάρολ Αντζιέλσκι και Δημήτρη Τσακμάκη, καθώς δεν έχουν ακόμη αγωνιστικό ρυθμό, αλλά και τον Γιώργο Τζοβάρα, που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα. Εξέτισε την τιμωρία του και είναι ξανά διαθέσιμος ο Βαλένσια, ενώ επιστρέφουν επίσης Φριντζόνσον, Ιμερέκοφ.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Ιμερέκοφ, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Βέργος, Βαλένσια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο