fbpx

Αστέρας – ΠΑΟΚ: Να συνεχίσει με φόρα ο Δικέφαλος του Βορρά

Αστέρας – ΠΑΟΚ: Να συνεχίσει με φόρα ο Δικέφαλος του Βορρά

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στις 17:30 (Novasports Prime) τον ΠΑΟΚ, για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Αστέρας επιστρέφει μετά τη διακοπή και θέλει με θετικό αποτέλεσμα να κρατήσει την 6η θέση που τον στέλνει στα playoffs.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Σουρλή και τον Κρέσπι, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και εκτίει την τιμωρία του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Ντιαρά, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Μάντζης, Καλτσάς.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω το πάρτι με την Ελσίνκι για το Conference League επιστρέφοντας στην ελληνική πραγματικότητα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει την ομάδα του να έχει σημαντικές απουσίες αφού δεν υπολογίζει τόσο στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος δεν προπονείται τις τελευταίες ημέρες, όσο και στις υπηρεσίες του Τάισον που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο