fbpx

Άρης – ΟΦΗ: Στο Χαριλάου το ντεμπούτο του Μελ

Άρης – ΟΦΗ: Στο Χαριλάου το ντεμπούτο του Μελ

Άρης και ΟΦΗ επιστρέφουν στη δράση στο άδειο «Κλ. Βικελίδης» στις 15:00 (Novasports 2) με τον Πέπε Μελ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Κρητικών.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να επιστρέψει στη δράση, καθώς στο τελευταίο της ματς είχε ηττηθεί 1-0 από την ΑΕΚ εκτός έδρας με τον Ρουπ να επιστρέφει στην αποστολή μετά από 3 μήνες με τον Έλληνα τεχνικό πάντως να μην υπολογίζει τους Παναγίδη, Φεράρι, Γκαρθία, Ματαρίτα και Πάβιτσιτς.

Άρης: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Βερστράτ, Ζουλ, Ρουπ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρδο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος

Στην αντίπερα όχθη όλα κινούνται σε ρυθμούς Πέπε Μελ αφού ο Ισπανός τεχνικός σήκωσε μανίκια με σκοπό ο ΟΦΗ να επιστρέψει στις νίκες μετά από 6 ματς.

Στα αγωνιστικά ο Μελ έκανε δύο προπονήσεις με την ομάδα του με τους Καρώ, Μεγιάδο, Θεοδοσουλάκη να μένουν εκτός ενώ επέστρεψε ο Μπάκιτς.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Αμπάντα, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Γιαννούλης, Βούρος, Γκαγέγκος, Γκλάζερ, Αποστολάκης, Μπάκιτς, Τοράλ, Ριέρα, Νέιρα, Μοσκέρα, Φελίπε, Ντίκο

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο