fbpx

Άρης – ΟΦΗ 1-0: Ο Νταρίντα έβαλε με το δεξί τους «κίτρινους» στο δεύτερο γύρο… (video)

Άρης – ΟΦΗ 1-0: Ο Νταρίντα έβαλε με το δεξί τους «κίτρινους» στο δεύτερο γύρο… (video)

Με γκολ του Βλαντιμίρ Νταρίντα ο Άρης νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ διατηρώντας με… ασφάλεια την πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Ο αντίπαλος του στο ντεμπούτο του Πέπε Μελ στον πάγκο του έχασε έδαφος στην προσπάθεια του για ένα πλασάρισμα στην πρώτη 6άδα.

Οι φιλοξενούμενοι στο ξεκίνημα του αγώνα πίεζαν ψηλά τους αντιπάλους τους κι αυτό δημιουργούσε κενά στην άμυνα τους, ενώ δεν απείλησαν τον Κουέστα. Στο 12΄χάθηκε η πρώτη ευκαιρία του ματς. Εξαιρετική αντεπίθεση των «κιτρίνων», ο Μενέντες βρήκε με πάσα τον Σουλεϊμάνοφ αλλά το σουτ του έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 19’ χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Οντουμπάτζο έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, ο Μπάουμαν έκανε κακό υπολογισμό, ο ακραίος μπακ τον πέρασε αλλά ο Λαμπρόπουλος τον πρόλαβε πριν εκτελέσει σε κενή εστία!

O Άρης στάθηκε και άτυχος, αφού στο 24’ είχε δοκάρι. Ο Σουλεϊμάνοφ πάσαρε στον Μορόν ο οποίος με ένα εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπάουμαν.

Το σκορ άνοιξε στο 39’. Ο Σουλεϊμάνοφ έκανε την πάσα και μετά από κόντρες η μπάλα κατέληξε στον Νταρίντα που πέρασε τον Λαμπρόπουλο και πλάσαρε εύστοχα τον Μπάουμαν για το 1-0.

Στο 43’ ο Αρης απείλησε και πάλι, αυτή τη φορά με τον Σουλεϊμάνοφ το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε με τα πόδια ο Μπάουμαν.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε νέα ευκαιρία με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να αποκρούει το σουτ του Οντουμπάτζο. Αν δεν ήταν σε καλή μέρα ο Μπάουμαν, ο Άρης θα είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι από το πρώτο 45λεπτο.

Στο 48’ ο Νταρίντα εκτέλεσε, αλλά και πάλι ο Ελβετός γκολκίπερ είχε σωστή τοποθέτηση και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 57’ ο Σουλεϊμάνοφ έφυγε στην κόντρα, πάτησε περιοχή και σούταρε με διπλή προσπάθεια, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Μενέντες δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Μπάουμαν και στο 60’ σουτ του Μορόν ήταν άστοχο.

Ο ΟΦΗ στην συνέχεια προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να φτάσει στο γκολ που θα του έδινε το βαθμό της ισοπαλίας. Στο 75’ ο Αμπάντα σέντραρε, ο Φελίπε έστειλε την πάλα στα δίκτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Ο διαιτητής είχε σφυρίξει πριν το γκολ υποδεικνύοντας ότι η μπάλα είχε περάσει την πλάγια γραμμή πριν σεντράρει ο Αμπάντα. Η υπόδειξη ήταν λανθασμένη.

Στο 79’ ο Αμπάντα σέντραρε, ο Λαμπρόπουλος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Γκολ: 39’ Νταρίντα

Δοκάρι: 24’ Μορόν

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

Κίτρινες: Βερστράτε/Toράλ

Άρης: Κουέστα, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζαν Ζιλ (83’ Σαβέριο), Πάρδο (63’ Βερστράτε), Νταρίντα, Μενέντες (83’ Κάρλσον), Σουλεϊμάνοφ (83’ Τζούρασεκ), Μορόν (89’ Ζαμόρα).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Γκαγέγκος (79’ Γκλάζερ), Αμπάντα, Τοράλ (74’ Ριέρα), Νέιρα (65’ Λουίζ Φελίπε), Ντικό, Μοσκέρα (65’ Μπάκιτς).

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του ματς

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο