fbpx

Σοκ στο Μπόρνμουθ-Λούτον: Κατέρρευσε ο Λόκιερ, διακοπή στο ματς!

Σοκ στο Μπόρνμουθ-Λούτον: Κατέρρευσε ο Λόκιερ, διακοπή στο ματς!

Σοκαριστικές στιγμές στο Μπόρνμουθ – Λούτον αφού ο Τομ Λόκιερ των φιλοξενούμενων κατέρρευσε και το ματς έχει διακοπεί.

Ο Λόκιερ στο 60ο λεπτό του αγώνα έπεσε μόνος του στο χορτάρι και κάποιοι παίκτες κατάλαβαν πως κατέρρευσε και το παιχνίδι σταμάτησε αμέσως.

Τα ιατρικά τιμ των δύο ομάδων μπήκαν άμεσα στο γήπεδο για τις πρώτες βοήθειες με τον διαιτητή λίγο αργότερα να διακόπτει το ματς αρχικά προσωρινά όμως οι παίκτες ήταν σοκαρισμένη και η διακοπή έγινε οριστική.

Ο Λόκιερ αποχώρησε τελικά με φορείο από το γήπεδο, με τον κόσμο να χειροκροτά και να προσεύχεται ώστε να πάνε όλα καλά σχετικά με την υγεία του ποδοσφαιριστή.

Πάντως τα νέα φαίνονται πως είναι καλά για την υγεία του Λόκιερ αφού ο γιατρός της Μπόρνμουθ είπε πως είναι ξύπνιος έχοντας τις αισθήσεις του καθησυχάζοντας προσωρινά άπαντες.

Τέλος να σημειωθεί πως ο άτυχος ποδοσφαιριστής καταρρέει για δεύτερη φορά καθώς είχε χάσει ξανά τις αισθήσεις του στον τελικό ανόδου στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Κόβεντρι, ενώ το καλοκαίρι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει ένα πρόβλημα στην καρδιά του, το οποίο του προκαλούσε αρρυθμία και ταχυπαλμίες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο