fbpx

Λαμπρόπουλος: «Υπάρχει ενθουσιασμός με τον νέο προπονητή» (video)

Λαμπρόπουλος: «Υπάρχει ενθουσιασμός με τον νέο προπονητή» (video)

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε για την αλλαγή κλίματος που υπάρχει στον ΟΦΗ μετά την πρόσληψη του Πέπε Μελ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εκ μέρους των παιδιών τον κύριο Νταμπράουσκας γιατί μας βοήθησε πολύ. Σίγουρα κάποια αρνητικά αποτελέσματα έφεραν αυτή την εξέλιξη στην ομάδα.

Δουλέψαμε τώρα με τον Πέδρο αρκετά αυτή την εβδομάδα, και η φιλοσοφία του είναι αρκετά κοντά σε εκείνη του νέου προπονητή.

Υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα γιατί έχουμε έναν καινούριο προπονητή με αρκετές παραστάσεις και εμπειρία. Οδηγός μας είναι το ματς του πρώτου γύρου που καταφέραμε να κερδίσουμε τον Άρη.

Παίζουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Το κακό είναι ότι πάλι θα είμαστε χωρίς οπαδούς, κάτι το οποίο κι εμάς μας επηρεάζει παρότι παίζουμε εκτός έδρας.

Είναι ωραίο να παίζεις με κόσμο και ειδικά σε αυτές τις έδρες. Μακάρι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Σίγουρα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τα τελευταία παιχνίδια.

Στο Κύπελλο βγάλαμε ένα καλό πρόσωπο απέναντι στην Κηφισιά. Είναι ένα καλό ματς για να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα παιχνίδια».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο