fbpx

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 4-2: Οι νεοφώτιστοι σκόρπισαν τον «Άγιαξ» και ελπίζουν σε καλύτερες μέρες (video)

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 4-2: Οι νεοφώτιστοι σκόρπισαν τον «Άγιαξ» και ελπίζουν σε καλύτερες μέρες (video)

Στο ντέρμπι των ουραγών η Κηφισιά επικράτησε 4-2 του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έμεινε μόνος στην τελευταία θέση και παραμένει στη… πρίζα.

Στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Νίλσεν στο πάγκο της η νεοφώτιστη ομάδα έπαιξε φουλ επιθετικά και δικαιώθηκε, αφού πέτυχε γρήγορα τρία γκολ που της έδωσαν και τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς.

Σκόραρε και τέταρτη φορά και το δεύτερο γκολ του Οζέγκοβιτς στο ματς ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Στον αντίποδα ο ΠΑΣ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και στο παιχνίδι της Καισαριανής έμεινε με 10 παίκτες στο 78’.

Χωρίς Κόσμο

To ματς δεν είχε φιλάθλους μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον περιορισμό των κρουσμάτων οπαδικής βίας. Στην Καισαριανή παρέστη εισαγγελέας προκειμένου να διαπιστώσει αν εφαρμόζονται τα μέτρα.

Φεστιβάλ

Στο πρώτο 35λεπτο του αγώνα υπήρξε… φεστιβάλ γκολ, καθώς η μπάλα πέντε φορές κατέληξε στα δίκτυα και το σκορ ήταν 3-2.

Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 4’. Ο Σάντος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάτησε στην περιοχή, πάσαρε στον Κωνσταντακόπουλο στο σημείο του πέναλτι, αυτός σούταρε δυνατά, αλλά ήταν άστοχος.

Το σκορ άνοιξε στο 6’. Ο Σάντος έκλεψε την μπάλα, έβγαλε εξαιρετική ασίστ από δεξιά και ο Οζέγκοβιτς με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο ΠΑΣ ισοφάρισε στην πρώτη φάση που δημιούργησε στην αντίπαλη εστία. Στο 10’ ο Παμλίδης έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Ροσέρο, ο οποίος πάτησε περιοχή, απέφυγε μαρκάρισμα του Μασούρα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Νέο προβάδισμα

Οι γηπεδούχοι στο επόμενο λεπτό πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Στο 11’ κάθετη πάσα του Κωνσταντακόπουλου στον Σάντος, ο οποίος τσίμπησε την μπάλα και εκτέλεσε για το 2-1.




Οι Γιαννιώτες ισοφάρισαν για δεύτερη φορά. Στο 23’ ο Τσαούσης εκτέλεσε κόρνερ, ο Παντελάκης έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και έκανε το 2-2.




Ο ΠΑΣ έφτασε μία ανάσα από την ανατροπή του σκορ στο 32’. Ο Αναγνωστόπουλος απομάκρυνε την μπάλα εκτός περιοχής, ο Λεό επιχείρησε λόμπα από μακριά, αλλά ο κίπερ της Κηφισιάς έδιωξε με το κεφάλι! Απίστευτη φάση.




Το παιχνίδι ήταν ροντέο και στο 34’ η Κηφισιά πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο Μπιφουμά εκτέλεσε φάουλ, και ο Λαντρ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2.




Στο 43’ ο Μπιφουμά έκανε το γέμισμα στο δεύτερο δοκάρι, ο Βαφέας σούταρε, αλλά ο Κλέιμαν αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 55’ η Κηφισιά απείλησε και πάλι με τον Σάντος να αστοχεί με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

Στο 65’ ο Κόντε βρέθηκε σε θέση… βολής, αλλά το τελείωμα του δεν ανησύχησε τον Αναγνωστόπουλο.

Mε δέκα

Ο Χουάν Φερνάντο Γκάρο μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο και στο 78’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η αποβολή του κόστισε στην ομάδα του, αφού όχι μόνο δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, αλλά δέχθηκε και τέταρτο γκολ.

Στο 92’ ο Κωνσταντακόπουλος τροφοδότησε τον Οζέγκοβιτς, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα(4-2). Αρχικά δόθηκε οφσάιντ, αλλά το VAR «είπε» γκολ.




Γκολ: 6’, 92’ Οζέγκοβιτς, 11’ Σάντος, 34’ Λαντρ / 10’ Ροσέρο, 23’ Παντελάκης

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κόκκινη: Γκάρο

Κίτρινες: Σάντος, Πάρρας, Παπασάββας / Καραχάλιος, Παντελάκης, Τσαούσης.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λαντρ, Βαφέας, Παρράς (46’ Γκόμπελιτς), Παπασάββας, Ιπαλίμπο (84’ Μποτία), Σάντος (67’ Τετέι), Κωνσταντακόπουλος (94’ Ιλιεφ), Μπιφουμά (67’ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς.

ΠΑΣ: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα (46’ Γκάρο), Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίνο, Λεό (64’ Κόντε).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο