fbpx

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στο Εuropa Conference League

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στο Εuropa Conference League

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι πλέον οι εκπρόσωποι της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει προκριθεί απευθείας στους «16» του Europa Conference League, ενώ οι Πειραιώτες θα παίξουν στα play off για μια θέση στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα (18/12) και η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ -προερχόμενη από το Europa League- θα παίξει με μία εκ των ομάδων που πήραν τη 2η θέση στους ομίλους του Conference.

Κοινώς, αυτές είναι οι εξής: Σλόβαν Μπρατισλάβας, Γάνδη, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μπόντο Γκλιμτ, Λέγκια Βαρσοβίας, Φερεντσβάρος, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Λουντογκόρετς.

Οι προαναφερθέντες σύλλογοι αποτελούν και υποψήφιους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στους «16», αφού οι «ασπρόμαυροι» θα κληρωθούν στις 23 Φεβρουαρίου με κάποιον νικητή από τα ζευγάρια των play off, εκτός από τον Ολυμπιακό μια και οι «εμφύλιοι» μπορούν να προκύψουν από τους προημιτελικούς και ύστερα.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι αντίπαλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» (3οι των ομίλων του Europa League που θα παίξουν με τους 2ους του Conference) είναι οι εξής: Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ, Μόλντε, Άγιαξ, Μπέτις, Στουρμ Γκρατς.

Παράλληλα, αν ο Ολυμπιακός προκριθεί μέσα από τη διαδικασία των play off θα παίξει με κάποιον εκ των πρώτων των ομίλων του Conference League, πλην φυσικά του ΠΑΟΚ.

Σε αυτή την περίπτωση οι υποψήφιοι αντίπαλοι είναι οι: Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βικτόρια Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο