fbpx

Μάντζιος: «Λάθος 100% η απόφαση για αγώνες χωρίς κόσμο…»

Μάντζιος: «Λάθος 100% η απόφαση για αγώνες χωρίς κόσμο…»

Tη δυσαρέσκειά του για την κυβερνητική απόφαση να γίνονται οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για τους δύο επόμενους μήνες εξέφρασε ο Άκης Μάντζιος.

Μιλώντας στη Νοva, o τεχνικός του Άρη ανέφερε σχετικά: «Κατ’ αρχάς, είναι λυπηρά όλα αυτά τα γεγονότα. Από εκεί και πέρα, πάρθηκε μια απόφαση, που είναι 100% λάθος. Με αυτήν τιμωρούνται οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου. Όλα τα χρόνια, όποτε είχαμε σοβαρά επεισόδια οπαδικής βίας, δεν πάρθηκε κάποιο μέτρο, που να εξαλείψει από τη ρίζα του το κακό.

Συμφωνώ ότι υπάρχει έξαρση στην οπαδική βία σε όλον τον κόσμο, αλλά σε κανένα προηγμένο πρωτάθλημα δεν έχει παρθεί απόφαση για ποδοσφαιρικούς αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Με αυτή την απόφαση τιμωρείς το ίδιο το ποδόσφαιρο και τους πρωταγωνιστές του. Τιμωρείς ομάδες, οι οποίες δεν έχουν εμπλοκή σε επεισόδια. Είναι μια λάθος απόφαση. Ειδικά εμείς, ως ομάδα, στερούμαστε τον κόσμο μας σε τρία μεγάλα παιχνίδια στις αρχές του νέου έτους. Αυτό είναι ζημιά, καθώς όλοι γνωρίζουν τη δυναμική που έχει το “Κλεάνθης Βικελίδης” με τον κόσμο στις εξέδρες. Για εμάς είναι μια σημαντική απώλεια η μη παρουσία των οπαδών μας».

Μεταξύ άλλων, είπε:

Για τον απολογισμό του πρώτου γύρου για την ομάδα του: «Είναι μια σεζόν, που τρέχει με πολλά προβλήματα. Μια σεζόν, που δεν ξεκίνησε καλά. Ο Άρης έχει μια εντελώς καινούργια ομάδα με 19 νέους παίκτες. Ακόμη, όμως, κι αν συνυπολογίσουμε όλα αυτά, ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιους βαθμούς περισσότερους από την αρχή του πρωταθλήματος. Πραγματικά, όμως, περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούσαμε καλύτερο για την ομάδα, και με τους πολλούς τραυματισμούς που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Ευελπιστώ στον δεύτερο γύρο πρώτα από όλα να είμαστε υγιείς. Να έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή μας και να είμαστε ακόμη καλύτεροι, για να μπορέσουμε να πάμε πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού τον τελευταίο ένα χρόνο με την παρουσία του προηγούμενου προπονητή. Σίγουρα, τώρα τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά, γιατί ανέλαβε καινούργιος προπονητής. Δεν ξέρω τι μπορεί να προλάβει μέσα σε αυτές τις ημέρες να αλλάξει, αλλά περιμένουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπαμε ως τώρα.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, έτσι κι αλλιώς. Αυτό που είναι σημαντικό είναι κάθε παιχνίδι να το προσεγγίζεις αναλόγως των δυνατοτήτων που έχεις ως ομάδα. Πράγματι, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ η προσέγγισή μας θα είναι διαφορετική σε σχέση με τα δύο ντέρμπι που προηγήθηκαν. Όπως και να έχει, πάντως, στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη».

Για τις μεταγραφές: «Σε λεπτομέρειες δεν θα αναφερθώ, αλλά η ομάδα χρειάζεται ποιοτικές μεταγραφές. Πάνω σε αυτό το πλάνο κινείται η διοίκηση. Πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί ο Ιανουάριος είναι γεμάτος παιχνίδια από την αρχή. Υπάρχουν έξι παιχνίδια τις πρώτες 18 ημέρες, οπότε είναι απαραίτητη η ποιοτική μας ενίσχυση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο