fbpx

Επίσημο: Έκλεισαν τα γήπεδα της Superleague 1 για δύο μήνες (video)

Επίσημο: Έκλεισαν τα γήπεδα της Superleague 1 για δύο μήνες (video)

Η Κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει τα γήπεδα της Superleague 1 και των Β’ ομάδων για τους επόμενους δύο μήνες μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου του 2024.

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση του τόνισε πως όλα τα ματς της πρώτης κατηγορίας θα είναι κεκλεισμένων τω θυρών κάτι που θα επεκταθεί κατά περίπτωση και στα ευρωπαϊκά αφού θα υπάρχει αξιολόγηση των δεδομένων κάθε αγώνα.

Σίγουρα χωρίς κόσμο θα είναι η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Εuropa League.

Ταυτόχρονα όσοι έχουν τιμωρίες κεκλεισμένων των θυρών, όπως ο Ολυμπιακός, αυτές αναστέλλονται για μετά τις 12 Φεβρουαρίου ενώ αυστηροποιείται ο έλεγχος στους χώρους των γηπέδων αφού θα πρέπει να υπάρχουν κάμερες υψηλής ευκρίνειας σε όλα τα γήπεδα της Superleague 1 στις προδιαγραφές της UEFA ενώ παράλληλα θα εφαρμόζεται ηλεκτρονικός έλεγχος εισιτηρίων με ταυτόχρονη ταυτοπροσωπία.

Tα παραπάνω είναι απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου η απαγόρευση προσέλευσης θεατών να μην παραταθεί και πέραν της 12ης Φεβρουαρίου.

Τέλος, ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε πως αύριο, Τρίτη 12/12, ο υπουργός Προαστίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου και ο αναπληρωρής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, θα επισκεφθούν την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και θα ζητήσουν την ποινική αναβάθμιση της έρευνας για όλες τις υποθέσεις αθλητικής βίας και διαφθοράς.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο