fbpx

Ποστέκογλου: «Είναι φυσικό στην αρχή ενός κύκλου να υπάρχουν κάποια κενά»

Ποστέκογλου: «Είναι φυσικό στην αρχή ενός κύκλου να υπάρχουν κάποια κενά»

Η Τότεναμ ξεκίνησε εντυπωσιακά στη φετινή Premier League, έχει πάρει όμως την κατιούσα τελευταία, αλλά ο Άγγελος Ποστέκογλου δεν ανησυχεί.

Σε δηλώσεις του ο, ελληνικής καταγωγής, Αυστραλός προπονητής είπε ότι δεν στέκεται στις ετικέτες που θέλουν να βάλουν κάποιοι στην ομάδα του, προσθέτοντας ότι είναι λογικό στην αρχή ενός κύκλου να υπάρχουν κάποια κενά.

«Αυτό που πρέπει να ξέρω είναι ότι αυτός ο σύλλογος δεν έχει κερδίσει τίποτα εδώ και 15 χρόνια. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρω.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Όπως οι περισσότεροι οργανισμοί, πρέπει να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος και να επιλέξουμε ένα σχέδιο. Όποιες ετικέτες κι αν θέλουν να βάλουν οι άλλοι, αυτό δεν μπορεί να είναι το κίνητρό σου.

Εάν θέλεις να φέρεις την επιτυχία, πρέπει να έχεις μια ξεκάθαρη ιδέα για το πώς θα το κάνεις και να επιμείνεις στη διαδικασία. Επιτρέπω στους παίκτες να φτάσουν στον χώρο που θέλουν. Τους δίνω μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι σκέφτομαι και μετά έχει να κάνει με το πώς το αγκαλιάζουν και το εκτελούν. Είναι φυσικό ότι στην αρχή ενός κύκλου θα υπάρχουν κάποια κενά εκεί και αυτό συμβαίνει με εμάς», ανέφερε ο τεχνικός των «σπιρουνιών».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο