fbpx

Άμραμπατ: «Ενδιαφέρων και ταπεινός προπονητής ο Αλμέιδα»

Άμραμπατ: «Ενδιαφέρων και ταπεινός προπονητής ο Αλμέιδα»

Την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του Ματίας Αλμέιδα εξέφρασε ο Νορντίν Άμραμπατ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «volkskrant.nl», ο Μαροκινός εξτρέμ χαρακτήρισε ενδιαφέροντα και ταπεινό τον προπονητή του στην ΑΕΚ.

«Ξέρεις τι μου αρέσει πραγματικά; Όταν τη μέρα πριν από έναν εκτός έδρας αγώνα καθόμαστε μετά το δείπνο στο ξενοδοχείο περίπου επτά άτομα. Πίνουμε τσάι και μιλάμε απλά για το ποδόσφαιρο και το μέλλον. Ο προπονητής συμμετέχει και μας μιλά για την καριέρα του ή για το παρελθόν του.

Ο Αλμέιδα έπαιξε απέναντι στην Ολλανδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998 και μιλά για τις σκληρές μονομαχίες με τον Έντγκαρ Ντάβιντς. Τον θεωρούσε τον καλύτερο της Eθνικής Ολλανδίας. Είναι ένας ενδιαφέρων, ταπεινός προπονητής με μεγάλη εμπειρία ζωής. Σταμάτησε να παίζει ποδόσφαιρο στα 30 του, μόνο για να ξεκινήσει ξανά στα 35 του. Είχε βαρεθεί τον υποκριτικό κόσμο του ποδοσφαίρου και δούλευε στη φάρμα του, οδηγούσε το τρακτέρ», είπε ο 36χρονος άσος.

Παράλληλα, ο Άμραμπατ δεν έκρυψε ότι θέλει να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου μετά το τέλος της καριέρας του, λέγοντας σχετικά: «Θα ήθελα να γίνω τεχνικός διευθυντής κάπου μια μέρα, αλλά αυτές οι θέσεις εργασίες είναι σπάνιες και πρέπει να έχεις τύχη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο