fbpx

Ολυμπιακός: Τι ζήτησε ο Καρβαλιάλ – Συνάντηση με τους αρχηγούς – Ξεκαθαρίζει το ρόστερ

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός γύρισε πρόσφατα σελίδα με τη νέα αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία του.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αποχαιρέτησε έπειτα από λίγους μήνες παρουσίας στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να αναλαμβάνει τα… κλειδιά της ομάδας.

Μάλιστα, ο 58χρονος τεχνικός ήρθε… διαβασμένος στην Ελλάδα, έχοντας δει παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» και έχοντας διαπιστώσει τις αδυναμίες που πρέπει να διορθωθούν.

Μιλώντας στους παίκτες του, ο Πορτογάλος τα επισήμανε και ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από αυτούς: «Κάνουμε κάποια σημαντικά λάθη στον τρόπο που πρεσάρουμε και δεν μου αρέσει καθόλου η αντίδρασή μας στο αμυντικό transition. Η αντίδρασή μας όταν χάνουμε την μπάλα. Είμαστε πραγματικά ποιοτικοί στις κατοχές μας και στις αποφάσεις που παίρνουμε με την μπάλα στα πόδια.

Δεν είναι όμως σωστές οι αντιδράσεις μας χωρίς αυτή. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε διότι όταν παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες, αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Για να κρατήσουμε τα καλά κομμάτια στο παιχνίδι μας και να διορθώσουμε τα υπόλοιπα».

Ολυμπιακός: Τα λέει με τους αρχηγούς

Παράλληλα, ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναμένεται να συναντηθεί σήμερα με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού, ενώ το παρών θα δώσει και ο Πέδρο Άλβες.

Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί, πως ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας θα έχει ξεχωριστά τετ α τετ με όλους τους παίκτες του ρόστερ το επόμενο διάστημα.

Ολυμπιακός: Ξεκαθάρισμα στο ρόστερ με φόντο τον Γενάρη

Τέλος, οι δυο Πορτογάλοι καλούνται να πάρουν άμεσα αποφάσεις και για το ρόστερ του Ολυμπιακού, προχωρώντας σε… ξεκαθάρισμα, καθώς ορισμένοι ποδοσφαιριστές που υπολογίζονταν από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Κάποιοι παίκτες, όπως ο Σολμπάκεν, ο Γκουστάβο Σκάρπα και ο Μπιέλ έχουν απογοητεύσει πλήρως με την παρουσία τους και δεν υπάρχει ενθουσιασμός στον Πειραιά με τις περιπτώσεις τους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο