fbpx

Ίντερ: «Πέφτουν» οι υπογραφές με Μαρτίνες

Serie A

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια την καριέρα του στην Ίντερ και δεν πρόκειται να παραχωρηθεί, καθώς είναι βασική επιλογή του Σιμόνε Ιντζάγκι για την επθετική γραμμή των «νερατζούρι».

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ομάδες της Αγγλίας προσέγγισαν την ομάδα του Μιλάνου για τον 26χρονο Αργεντινό διεθνή φορ, αλλά η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει, όπως επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του, ο οποίος επιβεβαίωσε πως έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι επαφές για την επέκταση του συμβολαίου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2026 για δύο επιπλέον χρόνια.

Ο Μαρτίνες είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής Serie A με 13 γκολ και τέταρτος στα top5 πρωταθλήματα της Ευρώπης. Φέτος έχει πετύχει 15 γκολ κι έχει μοιράσει τρεις ασίστ σε 19 παιχνίδια με τους «νερατζούρι».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Corriere dello Sport», οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία και στο νέο συμβόλαιο ο Αργεντινός σταρ θα δει αύξηση στις αποδοχές του από τα έξι στα οκτώ, που μαζί με τα μπόνους μπορεί να φθάσουν τα δέκα εκατ. ευρώ, και έτσι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στη Serie A.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο