fbpx

Μπαρτσελόνα: Το μήνυμα Τσάβι για Φέλιξ

Μπαρτσελόνα

Μακριά από τις αμυντικογενείς τακτικές του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ζοάο Φέλιξ αναγεννήθηκε αγωνιστικά στην Μπαρτσελόνα.

Στα 24 του, ο Πορτογάλος άσος ξεδιπλώνει το πληθωρικό ταλέντο του και θέλει να ξεχάσει την απογοητευτική περίοδο με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου το αγωνιστικό σύστημα του Σιμεόνε δεν του επέτρεψε ποτέ να εκφραστεί μέσα στο γήπεδο.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η Μπαρτσελόνα θέλει να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι, αλλά δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν πρόκειται να συμφωνήσει με λιγότερα από 80 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του. Η διοίκηση της «Μπάρτσα» το σκέφτεται και έχει σύμμαχο τον ίδιο τον Φέλιξ, που δηλώνει ευτυχισμένος στη Βαρκελόνη.

Ο τεχνικός, πάντως, της «Μπάρτσα», Τσάβι, ξεκαθάρισε πως θέλει την παραμονή του Φέλιξ και τα επόμενα χρόνια, αλλά πέταξε το «μπαλάκι» στη διοίκηση: «Ο Ζοάο είναι σημαντικός για την ομάδα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις του. Σίγουρα θέλω να μείνει και τα επόμενα χρόνια, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Πρέπει η διοίκηση να πάρει αυτή την απόφαση.»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο