fbpx

Γαλλία: Απαγόρευση μετακίνησης στη Μασσαλία για τους οπαδούς της Λιόν

Λιόν

Με διάταγμα που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Γαλλικής Δημοκρατίας αυτήν την Τρίτη (5/12), το υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαίωσε την ταξιδιωτική απαγόρευση των οπαδών της Λιόν για τον αναβληθέντα αγώνα με την Μαρσέιγ, το βράδυ της Τετάρτης (6/12, 22:00), στο «Βελοντρόμ».

Η κύρωση ακολουθεί τα επεισόδια που ξέσπασαν στις 29 Οκτωβρίου με τη λιθοβολία του λεωφορείου των «Λιονέ» στη Μασσαλία, που οδήγησε σε αναβολή της αναμέτρησης για τη 10η αγωνιστική της Ligue 1.

«Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 και έως τα μεσάνυχτα απαγορεύονται τα ατομικά ή συλλογικά ταξίδια, με οποιοδήποτε μέσο, οποιουδήποτε ατόμου ισχυρίζεται ότι είναι υποστηρικτής του συλλόγου Ολιμπίκ Λιόν ή συμπεριφέρεται ως τέτοιο, μεταξύ των δήμων του Ροδανού αφενός και της κοινότητα; της Μασσαλίας (Bouches-du-Rhône), αφετέρου», διευκρινίζεται στο Διάταγμα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με θεατές στις εξέδρες παρά τα αιτήματα της Λιόν για το αντίθετο, καθώς στα επεισόδια που είχαν οδηγήσει στην αναβολή είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο από πέτρα ο τότε προπονητής της, Φάμπιο Γκρόσο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο