fbpx

Φώτης Ιωαννίδης… on fire και ήδη διψήφιος σε γκολ (video)

Φώτης Ιωαννίδης… on fire και ήδη διψήφιος σε γκολ (video)

Ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη φετινή σεζόν δεν είναι άλλος μέχρι στιγμής από τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο 23χρονος επιθετικός έχει κάνει ένα εντυπωσιακό step up στο παιχνίδι του, είναι ιδιαίτερα παραγωγικός από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2023-24, έχοντας σημειώσει ήδη 11 γκολ σε πρωτάθλημα και Εuropa League κι ενώ βρισκόμαστε στις αρχές του Δεκεμβρίου.

O διεθνής άσος έχει πετύχει 6 τέρματα στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των «πράσινων», κάνοντας την αρχή στο 1-3 επί της Ντνίπρο τον περασμένο Ιούλιο, ήταν εκείνος που έστειλε το ματς με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» στην παράταση και ήρθε κατόπιν στα πέναλτι και η πρόκριση στα play off του Champions League, ενώ χρίστηκε σκόρερ τόσο στα δύο παιχνίδια με τη Βιγιαρεάλ για τη φάση των ομίλων του Europa League όσο και στις αντίστοιχες αναμετρήσεις με τη Ρεν, αν και βέβαια αυτά τα γκολ συνδυάστηκαν μόνο σε μια περίπτωση με νίκη των «πράσινων».

Σε ό,τι αφορά τη Super League Stoiximan, o Ιωαννίδης έκανε την αρχή στο 3-0 του ΠΑΟ ενάντια στο Βόλο, ενώ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης πέτυχε δύο τέρματα στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με 4-1. Κάτι ανάλογο έπραξε και στο πρόσφατο 4-0 ενάντια στον ΟΦΗ στη Λεωφόρο, μετρώντας συνεπώς 5 γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, ότι αν συνεχίσει να είναι… οn fire και στο δεύτερο μισό της σεζόν, μπορεί να την ολοκληρώσει με εντυπωσιακό αριθμό τερμάτων.

Δείτε στο σχετικό βίντεο και τα 11 φετινά γκολ του Φώτη Ιωαννίδη.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο