fbpx

Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 0-2: Αγκαλιά με την πρόκριση στους «8» οι Σερραίοι (video)

Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 0-2: Αγκαλιά με την πρόκριση στους «8» οι Σερραίοι (video)

Ο Πανσερραϊκός πήρε μεγάλη νίκη σήμερα (5/12) στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, που τον καθιστά φαβορί για την πρόκριση στην προημιτελική φάση.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 10 /1/24 και όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στη φάση των «8» τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ – Βόλος.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τρεις μόλις μέρες πριν, ο Αστέρας είχε νικήσει στο πρωτάθλημα τον Πανσερραϊκό με 1-0 στο ίδιο γήπεδο.

Όπως ήταν φυσικό οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές (από οκτώ) στις ενδεκάδες τους σε σχέση με εκείνες που αγωνίστηκαν το ματς του περασμένου Σαββάτου στο ίδιο γήπεδο.

Σε ένα ματς με πολλή βροχή αλλά ελάχιστες φάσεις, ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο 38’ με υπέροχο σουτ του Τομάς μετά από ασίστ του Μασαρίποφ.




Στο 56’ από έξοχο συνδυασμό των Μπαΐροβιτς, Χατζηστραβού, Σοφιανού, ο τελευταίος με έξοχο πλασέ στη κίνηση έκανε και το 0-2.




Ο διαιτητής Τσιμεντερίδης «κιτρίνισε» τους Μιριτέλο, Αλάγκμπε, Θυμιάνη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Παπαδόπουλος, Γκρόζντανιτς (56’ Καστάνιο), Ατιένθα, Γκαρθία, Χουχούμης, Αλάγκμπε (46’ Μουνάφο), Σουρλής (25’ Βαλιέντε), Ζούγλης, Σίτο (46’ Καλτσάς), Ρεγκίς (46’ Μπαρτόλο), Μιριτέλο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κάτσικας, Γκοτζαμανίδης (64’ Μασκανάκης), Θυμιάνης, Πεταυράκης, Τσαγκαλίδης (6’ Δεληγιαννίδης), Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Σοφιανός, Μασαρίποφ (46’ Χατζηστραβός), Τομάς (83’ Οικονόμου), Μπαΐροβιτς (64’ Αλεκσιτς).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο