fbpx

Στον Άρειο Πάγο ο Β. Μαρινάκης για «την εγκληματική οργάνωση», όπως την χαρακτήρισε, του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στον Άρειο Πάγο ο Β. Μαρινάκης για «την εγκληματική οργάνωση», όπως την χαρακτήρισε, του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη θα πάει αύριο (5/12) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης προκειμένου να την ενημερώσει για όσα κατήγγειλε μετά το επεισοδιακό παιχνίδι του Βόλου.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Κατόπιν της από 3-12-2023 ανακοίνωσης-καταγγελίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Γεωργία Αδειλίνη, κάλεσε τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη Πρόεδρο της Π.Α.Ε. την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, κ. Γεώργιο Οικονόμου».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Πειραϊκή ΠΑΕ μετά το παιχνίδι με τον Βόλο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από μία εγκληματική οργάνωση. Μία ομάδα ανθρώπων που λειτουργεί στα πρότυπα της μαφίας και έχει μοναδικό σκοπό να εξοντώσει τον Ολυμπιακό…». Ο Άρειος Πάγος διενεργεί έρευνα για το παρα-ποδόσφαιρο και ήδη έχει καταθέσει ότι γνωρίζει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο