fbpx

ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0: Στο ρελαντί νίκησε με τριάρα, αποθέωση για Σαββίδη, Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0: Στο ρελαντί νίκησε με τριάρα, αποθέωση για Σαββίδη, Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ παίζοντας με σπασμένα φρένα μετά τη σπουδαία νίκη επί της Αιντραχτ, επικράτησε εύκολα με 3-0 της Λαμίας και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην Σούπερ Λίγκα 1 (σσ:η ΑΕΚ έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Αρη). Ο Κωνσταντέλιας «ζωγράφιζε» και πάλι, πετυχαίνοντας ένα γκολ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκαν περίπου 10.000 φίλαθλοι, οι οποίοι αποθέωσαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ιβάν Σαββίδη.

Στο 5′ ωραία προσπάθεια από τους παίκτες του ΠΑΟΚ με τον Σοάρες να βγάζει κάθετη στον Ντεσπόντοφ, αλλά ο Βούλγαρος αντί για σουτ προτίμησε να κάνει πάσα με αποτέλεσμα να βάλει «στοπ» ο Τζανετόπουλος. Στο 12’ σουτ του Τάισον, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Κοσέλεφ.

Στο 14’ ο Δικέφαλος είχε νέα ευκαιρία. Ο Σβαμπ πέρασε κάθετα στον Μπράντον το πλασέ του οποίου μπλόκαρε ο Κοσέλεφ.

          Κωνσταντέλιας

Στο 20’ ο Καρλίτος από μακριά δοκίμασε το πόδι του, χωρίς να ανησυχήσει τον Κοτάρσκι. Στο επόμενο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Τσιγγάρας έκλεψε την μπάλα, αυτή έφτασε στον Κωνσταντέλια, ο οποίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι έκαναν συνεχόμενες επιθέσεις και έψαχναν κι άλλο γκολ. Στο 26’ ο Σβαμπ βρήκε με τακουνάκι τον Μπράντον Τόμας ο οποίος έκανε το διαγώνιο σουτ με τον γκολκίπερ της Λαμίας να διώχνει τη μπάλα με το πόδι.

Ο ΠΑΟΚ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 35’. Οι παίκτες του Λουτσέσκου έκλεψαν τη μπάλα και πάτησαν περιοχή. Ο Μπράντον Τόμας άργησε να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα έφτασε δεξιά στον Ντεσπόντοφ που έκανε μια προσποίηση και σουτ, σημαδεύοντας το σώμα του Τζανετόπουλου.

Στο 39’ σουτ του Μαρτίνεθ πέρασε άουτ και στο 40’ σουτ του Καρλίτος κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Σοάρες

Στο 43’ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 2-0. Ο Κωνσταντέλιας πάσαρε στον Τόμας, αυτός γύρισε την μπάλα με τον Τζανδάρη προσπαθώντας να την διώξει ουσιαστικά να δίνει… ασίστ στον Σοάρες που ανενόχλητος έκανε το 2-0 για τον «δικέφαλο του βορρά».

Στο 50’ ο Κοτάρσκι απέκρουσε σουτ του Καρλίτος και στο 57’ έγινε το 3-0. Ο Κωνσταντέλιας βρήκε ωραία τον Σάστρε που με πλασέ νίκησε τον Κοσέλεφ. Έτσι μετά το αριστερό μπακ (Ράφα Σοάρες), για τον ΠΑΟΚ σκόραρε και το δεξί μπακ (Σάστρε).

Στο 61′ χάθηκε η πρώτη σπουδαία ευκαιρία για την Λαμία. Ο Καρλίτος με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Τσιλούλη, αυτός πρόλαβε τον Κοτάρσκι που έκανε έξοδο, αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.

Στο 67’ σουτ του Κωνσταντέλια δεν βρήκε στόχο και στο 74’ ο Ντεσπόντοφ έκανε κακό τελείωμα.

Στο 76’ στο ματς της Τούμπας πέρασε ο Μάρκος Αντόνιο που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αν ο Βραζιλιάνος είναι υγιής θα δώσει λύσεις.

Στο 78′ και στο 85’ ο Σαμάτα έκανε το σουτ με τον Κοσέλεφ να διώχνει τον κίνδυνο και στις δύο φάσεις.

Γκολ: 21’ Κωνσταντέλιας, 43’ Ράφα Σοάρες, 57’ Σάστρε

Διαιτητής: Tάσος Σιδηρόπουλος

Κίτρινες: /Τζανδάρης

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (82’ Λύρατζης), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (76’ Μάρκος Αντόνιο), Τσιγγάρας (70’ Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας (83’ Τζίμας), Τάισον, Μπράντον Τόμας (70’ Σαμάτα).

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Σλίβκα, Σαντάνα (59’ Μάλτσι), Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (60’ Τόσιτς), Τσιλούλης (85’ Τσιλιανίδης), Καρλίτος (73’ Λόνγκο).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο