fbpx

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Από τα 11 βήματα οι Γιαννιώτες πήραν βαθμό, αλλά παραμένουν ουραγοί

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε όρθιος στο Περιστέρι, απέσπασε ισοπαλία από τον Ατρόμητο (1-1) και έφτασε τους 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην τελευταία θέση με την Κηφισιά, αλλά ελπίζει σε καλύτερες ημέρες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και μέχρι την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου απείλησαν τρεις φορές την εστία του Τσιντώτα. Στο 11’ ο Παμλίδης πάσαρε στον Ριένστρα, αλλά αυτός ήταν άστοχος.

Στο 13’ ο Σόρια με βαθιά διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Παμλίδη. Αυτός κατέβασε την μπάλα στα όρια της περιοχής, έφερε την μπάλα στο δεξί και σούταρε δίχως να βρει στόχο.

Στο 18’ ο ΠΑΣ έβγαλε νέα αντεπίθεση. Η μπάλα έφτασε στα δεξιά και μέσα στην περιοχή στον Σόρια, ο οποίος σούταρε, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 20’ σουτ του Εντερ, ο Κλέιμαν έδιωξε δύσκολα την μπάλα.

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 34’. Ο Ροσέρο πάσαρε στον Μπάλαν, αυτός βρήκε τον Παμλίδη που βρέθηκε απέναντι από τον Τσιντώτα, ο οποίος βγήκε νικητής.  

Στο 40’ έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Ατρόμητος. Ο Ρομπάιγ έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Βέργος σούταρε στην κίνηση και ο Κλέιμαν κράτησε το 0-0.

                      Χωρίς αλλαγές

Οι δύο προπονητές ήταν ικανοποιημένοι από την απόδοση των ποδοσφαιριστών τους και γι’ αυτό δεν έκαναν αλλαγές στο ημίχρονο.

Στο 50’ ατομική προσπάθεια από τον Κούεν, ο οποίος αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στο 54’ απείλησε ξανά ο Ατρόμητος, με τον Αγκιμπού Καμαρά να πλασάρει με φάλτσο, ωστόσο η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του ΠΑΣ.

                  Κλέιμαν

Ο Μπόρις Κλέιμαν στο 59’ πραγματοποίησε δύο καθοριστικές και δύσκολες επεμβάσεις σε σουτ αρχικά του Καμαρά και στην συνέχεια του Ρομπάιγ.

              Ρομπάιγ

Το σκορ άνοιξε στο 64’. Ο Παντελάκης ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και έσπρωξε την μπάλα προς τα πίσω, όμως αυτή πήγε στον Ρομπάιγ ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Κλέιμαν και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 81’ ο Ασεβέδο σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Τσαούσης πάνω από την γραμμή έδιωξε την μπάλα!

                Ισοφάριση

Στο 83’ ο Λεό Μπατίστ βρέθηκε απέναντι από τον Τσιντώτα, ανατράπηκε από τον Ντε Μποκ και ο ρέφερι σφύριξε πέναλτι. Στο 87’ ο Εραμούσπε ευστόχησε από την άσπρη βούλα και ισοφάρισε.

Στο 93’ σέντρα του Σόρια, κεφαλιά του Γκάρο άουτ η μπάλα.

Γκολ: 64’ Ρομπάιγ /87’ πεν. Εραμούσπε

Διαιτητής: Φ. Πολυχρόνης

Κίτρινες:Καμαρά, Τζαβέλας, Ντε Μποκ, Βέργος /Ροσέρο, Παντελάκης

Ατρόμητος: Τσιντώντας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Εντερ Γκονζάλες (79’ Έρλινγκμαρκ), Κουντέ, Καμαρά, Κουέν (68’ Ντιρκς), Ρομπάιγ (88’ Γιουμπιτάνα), Βέργος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ρίενστρα (91’ Tζίνο), Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίμας (71’ Γκάρο), Μπαλάν (71’ Λεό Μπατίστ).

**Πανό φίλων του ΠΑΣ Γιάννινα έγραφε : «Αυτοί μας κόβουν την μπάλα κι εμείς σκοτωνόμαστε μεταξύ μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο