fbpx

Premier League: Ξεχωρίζει το Νιουκάστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Το πρόγραμμα

Premier League

Με την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι να ετοιμάζεται για το τρίτο διαδοχικό ντέρμπι της στο πρωτάθλημα, συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου η Premier League με τις αναμετρήσεις για την 14η αγωνιστική.

Οι «πολίτες» υποδέχονται το απόγευμα της Κυριακής (3/12, 18:30) την Τότεναμ στο «Έτιχαντ Στέιντιουμ», στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 14η ημέρα, και θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες, ύστερα από τις δύο «κολλητές» ισοπαλίες με Τσέλσι (4-4 στο «Στάμφορντ Μπριτζ») και Λίβερπουλ (1-1 στο Μάντσεστερ).

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα χρειάζεται τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να παραμείνει -στη χειρότερη περίπτωση- σε απόσταση ενός βαθμού από την πρωτοπόρο Άρσεναλ (αν αυτή νικήσει), ωστόσο και οι «σπερς» του Άγγελου Ποστέκογλου έχουν ανάγκη το «τρίποντο», καθώς μετρούν τρεις σερί ήττες (από Τσέλσι, Γουλβς και Άστον Βίλα), οι οποίες τους… «έριξαν» από την κορυφή στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (2/12, 17:00) τη Γουλβς και στοχεύει στην τρίτη διαδοχική νίκη της, προκειμένου να βρεθεί -έστω και προσωρινά- στο +4 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο μεταξύ, στους τρεις βαθμούς, προκειμένου να διατηρήσουν την επαφή με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, στοχεύουν τόσο η Λίβερπουλ που υποδέχεται τη Φούλαμ, όσο και η Άστον Βίλα που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπόρνμουθ, ενώ, λίγες ημέρες μετά τις ισοπαλίες τους στο Champions League, Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετρώνται στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στην Premier League και η βαθμολογία

Άρσεναλ-Γουλβς 2/12
Μπρέντφορντ-Λούτον 2/12
Μπέρνλι-Σέφιλντ Γιουν. 2/12
Νότιγχαμ Φόρεστ-Έβερτον 2/12
Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γ. 2/12
Μπόρνμουθ-Άστον Βίλα 3/12
Τσέλσι-Μπράιτον 3/12
Λίβερπουλ-Φούλαμ 3/12
Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας 3/12
Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ 3/12

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 13 αγώνες)

Άρσεναλ 30
Μάντσεστερ Σίτι 29
Λίβερπουλ 28
Άστον Βίλα 28
Τότεναμ 26
Μάντσεστερ Γιουν. 24
Νιούκαστλ 23
Μπράιτον 22
Γουέστ Χαμ 20
Τσέλσι 16
Μπρέντφορντ 16
Γουλβς 15
Κρίσταλ Πάλας 15
Φούλαμ 15
Νότιγχαμ Φόρεστ 13
Μπόρνμουθ 12
Λούτον 9
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 5
Έβερτον 4
Μπέρνλι 4

  • Η Έβερτον τιμωρήθηκε με αφαίρεση 10 βαθμών για παραβίαση των κανόνων κερδοφορίας και βιωσιμότητας της Premier League.
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο