fbpx

Παναιτωλικός – Κηφισιά 3-0: Με τριάρα ξέφυγε από την ουρά της βαθμολογίας

Παναιτωλικός – Κηφισιά 3-0: Με τριάρα ξέφυγε από την ουρά της βαθμολογίας

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Παναιτωλικός επικρατώντας εύκολα με 3-0 της Κηφισιάς και ξέφυγε από την τελευταία θέση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 1 .

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την ομάδα του Αγρινίου που ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και κατέκτησε δίκαια το «τρίποντο».

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα δημιουργήθηκε στο 9’. Ο Πέρες σούταρε με δύναμη με τον Αναγνωστόπουλο να στέλνει την μπάλα κόρνερ. Στο 12’ ο Λιάβας σέντραρε, όμως οι Ζοάο Πέδρο, Χατζηθεοδωρίδης δεν μπόρεσαν να βάλουν την προβολή.

Στο 17’ νέα επίθεση για τους γηπεδούχους. Ο Ντουάρτε σέντραρε, ο Χατζηθεοδωρίδης δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Αναγνωστόπουλου.

Η πρώτη τελική για την αθηναϊκή ομάδα ήταν στο 20’. Ο Μπιφουμά με ατομική ενέργεια από αριστερά, γύρισε παράλληλα στην περιοχή, αλλά το σουτ του Πρίτσα πήγε στα χέρια του Καπίνο.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 24’. Ο Ντουάρτε γύρισε, ο Ζοάο Πέδρο έκανε την προβολή, ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε εξ επαφής, ενώ στη συνέχεια ο Χατζηθεοδωρίδης, κέρδισε κόρνερ. Σπουδαία επέμβαση από τον Ελληνα τερματοφύλακα.

Πέναλτι

Στο 43’ ο Χουάνπι με ωραίο τρόπο, πάτησε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Λαντρ, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Οι παίκτες της Κηφισιάς ζήτησαν χέρι στην αρχή της φάσης, ο Κουμπαράκης είδε το βίντεο και δεν άλλαξε την απόφαση του. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πέδρο Ζοάο ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και άνοιξε το σκορ (1-0).

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ μετά από 217 ημέρες για τον Πορτογάλο! Το προηγούμενο ήταν στο ματς με τον Λεβαδειακό όπου ο Γιάννης Αναστασίου ήταν προπονητής της ομάδας του Αγρινίου και ο Γιάννης Πετράκης του Λεβαδειακού!

Στο 51΄ο Λιάβας πάτησε περιοχή, σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι με τον Τορεχόν να αστοχεί.

«Καθάρισε» το ματς

Στο 61’ οι γηπεδούχοι σκόραραν για δεύτερη φορά και στην ουσία κλείδωσαν τη νίκη. Ο Τορεχόν σέντραρε και ο Φρ. Ντουάρτε με κεφαλιά νίκησε τον Αναγνωστόπουλο (2-0).

Στο 69’ ο Λιάβας δοκίμασε το πόδι του, αλλά ο γκολκίπερ της Κηφισιάς ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 71’ ο Οζέγκοβιτς βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, ωστόσο ο Καπίνο απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Ο Παναιτωλικός έψαχνε το τρίτο γκολ κι αυτό ήρθε στο 78’. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μπρούνο Ντουάρτε πήρε την κεφαλιά, απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος, ωστόσο «μάζεψε»το ριμπάουντ και σκόραρε.

Η Κηφισιά έφτασε κοντά στο γκολ της τιμής στο 80’, αλλά ο Οζέγκοβιτς αστόχησε από κοντινή απόσταση.

Στο 92’ ο Αντερέγκεν βγήκε τετ α τετ με τον Καπίνο, ο οποίος τον νίκησε και διατήρησε το μηδέν στην εστία του.

Γκολ: 45’+1’ πεν. Ζοάο Πέδρο, 61’ Φρ. Ντουάρτε, 78’ Μπρ. Ντουάρτε /

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης

Κίτρινες: Nτουάρτε, Πέρες / Σάντος, Λάντρε, Ιπαλίμπο, Παρράς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν (86’ Στάγιτς), Λιάβας (86’ Μαυρίας), Χουάνπι (83’ Ξενιτίδης), Πέρες (57’ Μπαλντασάρα), Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Πέδρο Ζοάο (83’ Σέρχιο Ντίας), Φρ. Ντουάρτε.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λαντρ, Πέιος (35’ Αντούνες), Γκόμπελις (69’ Παρράς), Βαφέας, Ιπαλίμπο, Σάντος (56’ Οζέγκοβιτς), Πρίτσας (46’ Iλιέφ), Τετέι, Μπιφουμά (69’ Αντερέγκεν).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο