fbpx

Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Ξεφεύγουν στην κορυφή οι «κανονιέρηδες»

Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Ξεφεύγουν στην κορυφή οι «κανονιέρηδες»

Σε καλό… φεγγάρι φαίνεται ότι έχει μπει η Άρσεναλ, που το Σάββατο (2/12) νίκησε με 2-1 τη Γουλβς για τη 14η αγωνιστική της Premier League και ξέφυγε στο +4 από τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή.

Οι «κανονιέρηδες», που προέρχονταν από τη μεσοβδόμαδη καταιγιστική εμφάνιση κόντρα στη Λανς και το σαρωτικό 6-0 για τη φάση των ομίλων του Champions League, μπήκαν… αγριεμένοι στο «Έμιρεϊτς» και άνοιξαν το σκορ με τον Σάκα στο 6ο λεπτό, για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του Μίκελ Αρτέτα ο Όντεγκααρντ στο 13′.

Οι Λονδρέζοι, πάντως, δεν συνέχισαν στον ίδιο φρενήρη ρυθμό, διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους και οι «λύκοι» δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο από το να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Ματέους Κούνια στο 86′.

Έτσι, η Άρσεναλ μετρά 33 βαθμούς και ευελπιστεί σε γκέλα της Σίτι στη σημαντική κυριακάτικη (3/12) αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ για να διατηρηθεί… αεράτη στην πρώτη θέση, με τη Γουλβς από την πλευρά της να βρίσκεται με 15 βαθμούς στη 13η θέση της κατάταξης.

Σε άλλα παιχνίδια, η Μπρέντφορντ επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-1 της Λούτον, ενώ εντυπωσίασε η Μπέρνλι ενάντια στην ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, παίρνοντας επιβλητικό τρίποντο με 5-0 και μαζί μια γερή ανάσα, αφού με τη σειρά της βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Premier League

2/12

Άρσεναλ – Γουλβς 2-1 (6′ Σάκα, 13′ Όντεγκααρντ – 86′ Ματέους Κούνια)

Μπρέντφορντ – Λούτον 3-1 (49′ Μοπέ, 56′ Μι, 81′ Μπαπτίστ – 76′ Μπράουν)

Μπέρνλι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 5-0 (1′ Ροντρίγκες, 29′ Μπρουν Λάρσεν, 73′ Αμντουνί, 75′ Κολεόσο, 80′ Μπράουνχιλ)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Έβερτον

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

3/12

Μπόρνμουθ – Άστον Βίλα

Τσέλσι – Μπράιτον

Λίβερπουλ – Φούλαμ

Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο