fbpx

Ολυμπιακός: Έκαναν την αυτοκριτική τους οι παίκτες στον Ρέντη

Ολυμπιακός: Έκαναν την αυτοκριτική τους οι παίκτες στον Ρέντη

Μετά τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του Ολυμπιακού σε μεταξύ τους συζητήσεις ανέλαβαν τις ευθύνες τους για το 0-5 κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Οι Φορτούνης, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς και Ιμπόρα βγήκαν μπροστά και με τις ομιλίες τους θέλησαν να συσπειρώσουν το υπόλοιπο γκρουπ.

Την αρχή έκανε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός που είπε:

«Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση και φταίμε όλοι για αυτό. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις. Να ξυπνήσουμε όλοι, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι.

Πρέπει να βελτιωθούμε και να αλλάξουμε την εικόνα. Πρέπει να πάμε με νίκες στο πρωτάθλημα ως το τέλος και να συνεχίσουμε στο Conference League.

Είμαστε μέσα σε όλα, αλλά τα κεφάλια μέσα και δουλειά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας».

Τη σκυτάλη πήρε ο Γιόβετιτς που ανέφερε:

«Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους, δεν χρειάζεται να φέρνουμε την καταστροφή. Να κοιτάξουμε στο επόμενο ματς να είμαστε καλοί, να αντιδράσουμε και να δείξουμε ότι καταλαβαίνουμε τι κάναμε λάθος. Να περάσουμε στο Conference League και να βελτιώσουμε την εικόνα μας».

Ανάλογες κουβέντες είπε και ο Ιμπόρα:

«Είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι και να παλέψουμε. Είμαστε καλή ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε».

Ενώ τις τονωτικές ομιλίες έκλεισε ο Ελ Αραμπί λέγοντας:

«Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Ειδικά όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, δεν γίνεται να τα παρατάμε. Είμαστε ακόμη μέσα σε όλα. Αλλά πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας.

Να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον και θα πετύχουμε. Εχουμε καλά αποδυτήρια. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Αλλά κάποιες φορές πρέπει να γίνουμε και κακοί.

Πρέπει να μιλάμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και πιστεύω ότι εάν το κάνουμε αυτό ακόμη περισσότερο, θα γυρίσουμε το κλίμα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο