fbpx

Πινέδα: «Ο χορός και η απόλαυση στην ΑΕΚ»

Πινέδα: «Ο χορός και η απόλαυση στην ΑΕΚ»

Στα προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ βρέθηκε την Τετάρτη (29/11) το μεξικανικό «Fox Sports»!

Τα φωτά φυσικά έπεσαν πάνω στους συμπατριώτες τους, Ορμπελίν Πινέδα και Ροδόλφο Πισάρο, αλλά και στον Ματίας Αλμέιδα που έχει προϋπηρεσία στη χώρα της Βόρειας Αμερικής.

«Είμαι σχεδόν αυτός που παίζει μουσική (στα αποδυτήρια). Παίζω ρεγκετόν, Peso Pluma, μεξικάνικη μουσική. Τους δίνω λίγο από όλα, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουν να παρακινήσουν και τον εαυτό τους. Μου αρέσει να χορεύω, περνάω την ώρα μου χορεύοντας στα αποδυτήρια.

Οπότε, τους δίνω λίγη περισσότερη δυναμική για να το απολαύσουν όσο το απολαμβάνω εγώ εντός και εκτός γηπέδου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πινέδα, με τον Αλεξάντερ Κάλενς να έρχεται να επιβεβαιώσει: «Ναι, το βάζει πάντα. Το κάνει καλά, γιατί ξέρει να χορεύει», συμπλήρωσε ο Περουβιανός στόπερ.

Εν όψει και της κρίσιμης αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Μπράιτον, το απόγευμα της Πέμπτης (30/11, 19:45) στην OPAP Arena, ξεκαθάρισε ότι δε θέλει να χάσει κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι.

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά νιώθω πολύ προετοιμασμένος. Είμαι στη διάθεση του προπονητή, γιατί στο τέλος της ημέρας είναι αυτός που αποφασίζει ποιος παίζει. Προσπαθώ να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα», ανέφερε.

Για το αν ο Ματίας Αλμέιδα θα μπορούσε να αναλάβει τεχνικός στην εθνική Μεξικό, ο Πινέδα ανέφερε:

«Προς το παρόν υπάρχει ο Τζίμι (σ.σ. Χάιμε Λοσάνο), η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Είναι επίσης μέρος του γεγονότος ότι είναι Μεξικανός και ότι φορούσε τη φανέλα και την υπερασπίστηκε για πολύ καιρό. Προπονούμαι μαζί του και γνωρίζοντας τον Ματίας Αλμέιδα, γνωρίζουμε τις δυνατότητες που έχει και την ποιότητα ως προπονητής, οπότε αν ανοίξουν οι πόρτες μια μέρα θα το κάνει με τον καλύτερο τρόπο».

Για τον Πισάρο: «Όσο μπαίνει, τα πάει όλο και καλύτερα. Προσαρμόζεται στον πιο ευρωπαϊκό ρυθμό και είναι και η διαδικασία προσαρμογής. Επαναλαμβάνω, έχει λίγη πίεση και αυτό μερικές φορές δουλεύει λίγο εναντίον των ποδοσφαιριστών. Έκανε καλά πράγματα όταν έπαιζε και λίγα λέγονται. Γίνεται λόγος ότι δεν παίζει και έχει μπει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο