fbpx

Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός: Εφιαλτικό ημίχρονο που θύμισε… Τορίνο (video)

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ζει ένα εφιάλτη στη Γερμανία, καθώς μετά τα πρώτα 45′ της αναμέτρησης, γνωρίζει τη συντριβή με 4-0 από τη Φράιμπουργκ.

Οι Γερμανοί κάνουν ό ,τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο, σκορπώντας σε κάθε επίθεσή τους, την τραγική άμυνα των παικτών της ομάδας του Πειραιά.

Στο 3′, ο Γκρέγκοριτς έφερε βόλτα τον Ρέτσο και με συρτό σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη, με την άμυνα του Ολυμπιακού να έχει τραγική αμυντική αντίδραση.




Στο 8′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκρίφο, ο Γκρέγκοριτς με σκαστή κεφαλιά έκανε το 2-0.




Στο 36′, ο Γκρίφο κουβάλησε την μπάλα έξω από την περιοχή, μοίρασε αριστερά στον Μακένγκο που σέντραρε ωραία και ο αμαρκάριστος και πάλι Γκρέγκοριτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, με τους Ρέτσο και Ντόη απλά να παρακολουθούν.

Ο εφιάλτης του α’ μέρους, ολοκληρώθηκε στο 42′, όταν ο Σιλντιλιά βρέθηκε σε θέση βολής έπειτα από τρομερή κυκλοφορία της μπάλας και εκτέλεσε τον Πασχαλάκη.




Ημίχρονο που θύμισε… Τορίνο

Φυσικά, το μυαλό πολλών, μετά τα τέσσερα γκολ που δέχτηκαν οι «ερυθρόλευκοι», πήγε στη «μαύρη» μέρα, στις 10 Δεκεμβρίου του 2003, όταν ο Ολυμπιακός είχε δεχτεί ξανά τέσσερα τέρματα στο «Ντέλε Άλπι», με τη Γιουβέντους, με το τελικό 7-0, ακόμα να προκαλεί πολύ άσχημες μνήμες στους φίλους των «ερυθρολεύκων».

Θυμηθείτε εκείνη τη βραδιά:

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο