fbpx

Ασπίδα προστασίας του Τεν Χαγκ σε Ονάνα

Ασπίδα προστασίας του Τεν Χαγκ σε Ονάνα

Μετά από ένα ακόμα παιχνίδι που ο Ονάνα δεν έκανε αυτό που λέμε «καλό ματς», ο Τεν Χαγκ είχε μια δύσκολη συνέντευξη τύπου.

Σε σύνδεση του με το στούντιο του CBS, ο Τεν Χαγκ δήλωσε πως:

«Είμαι απογοητευμένος, κάναμε πολλά όμορφα πράγματα στο γήπεδο, αλλά αν προηγείσαι με δύο γκολ διαφορά δύο φορές στο παιχνίδι, πρέπει να αμύνεσαι καλύτερα. Ομαδικά αμυνθήκαμε άσχημα, και έπρεπε να τα είχαμε πάει καλύτερα».

Οι δηλώσεις αυτές δεν έμειναν ασχολίαστες από τον θρύλο της Γιουνάιτεντ, Πίτερ Σμάιχελ, που διαφώνησε άμεσα με τον Τεν Χαγκ.

Ο Δανός ρώτησε:

«Λέτε ότι αμυνθήκατε άσχημα σαν ομάδα; Γιατί προσωπικά πιστεύω πως η άμυνα λειτούργησε σωστά, αλλά υπήρξαν ατομικά λάθη που στοίχισαν. Μήπως ανησυχείτε ότι δεν έχετε τους κατάλληλους παίχτες για να υποστηρίξουν το όραμα σας για την ομάδα;».

Τεν Χαγκ με τη σειρά του απάντησε λέγοντας:

«Όχι, είμαστε μια ομάδα που εξελίσσεται, πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να πάμε παρακάτω. Κρατάω στα θετικά του πως μπορούμε να παίξουμε με τη μπάλα στα πόδια, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών και οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Κάναμε λάθη σαν ομάδα και τιμωρηθήκαμε για αυτό».

Στην πορεία του προγράμματος, ο Σμάιχελ εξήγησε πως αναφερόταν στα λάθη του Ονανά, λέγοντας πως η αμυντική τετράδα έπαιξε καλά και δε θα μπορούσε να είχε κάνει πολλά παραπάνω και ότι τα λάθη των τερματοφυλάκων κοστίζουν πολύ περισσότερο από των υπόλοιπων παιχτών, καθώς πάντα καταλήγουν σε τέρμα. Ανέφερε, μάλιστα, πως στο παιχνίδι με την Έβερτον όλα λειτούργησαν καλά αλλά, όταν παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο, κάθε μικρό λάθος τιμωρείται και πρέπει να μάθεις από αυτό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο