fbpx

Άιντραχτ – ΠΑΟΚ 1-2: «Ξέρανε» τους Γερμανούς, πέρασε στους «16» του Conference League (video)

ΠΑΟΚ

Στην “Ντόιτσε Μπανκ Παρκ” ο ΠΑΟΚ γονάτισε την Άιντραχτ και με τη νίκη του κλείδωσε την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο του Conference League και τη συμμετοχή του στους «16» της διοργάνωσης.

Στο 2’ ο Τάισον εκτέλεσε κόρνερ, ο Σαμάτα πήρε την κεφαλιά, χωρίς να βρει στόχο, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 5’ σουτ του Λάρσον. Στο 9’ ο Μαρμούς βρέθηκε απέναντι από τον Κοτάρσκι, αλλά ήταν άστοχος. Στο 10΄σουτ του Τσαϊμπί, ο Κοτάρσκι ήταν στη σωστή θέση και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 13’ μετά από ωραία προσπάθεια του Ζίβκοβιτς, ο Τάισον σούταρε, όμως δεν απείλησε τον Τραπ.

Στο 22’ o Mαρμούς έβγαλε επικίνδυνη συρτή σέντρα, ο Κοτάρσκι δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Βιεϊρίνια με ψυχραιμία έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 25’ ο Ενκουνκού έκλεψε την μπάλα από τον Ζίβκοβιτς, πάτησε περιοχή από πλάγια, σούταρε, ωστόσο Κοτάρσκι αποσόβησε τον κίνδυνο.

Μεγάλη επέμβαση Τραπ

Στο 28’ ο Τάισον άλλαξε την μπάλα με τον Σαμάτα, σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά το τελείωμα του ήταν κάκιστo. Στο επόμενο λεπτό ο Μουργκ μπήκε στην περιοχή, προσποιήθηκε, σούταρε με τον Τραπ να πραγματοποιεί δύσκολη επέμβαση με τα πόδια.

Σούπερ Κοτάρσκι

Στο 32’ ήταν η σειρά του Κοτάρσκι για μία καθοριστική επέμβαση. Μετά από καραμπόλες, η μπάλα στρώθηκε στον Μαρμούς που ήταν απέναντι από τον Κροάτη τερματοφύλακα, ο οποίος άπλωσε το κορμί του και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Στο 47’ ο Κουλιεράκης σταμάτησε σουτ του Γκέτσε, ενώ στο 51’ ο Μουργκ εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Γκολ με Κεντζιόρα

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 55’. Ο Ζίβκοβιτς σέντραρε, οι αμυντικοί της Αϊντραχτ δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα και ο Τόμας Κεντζιόρα από κοντά την έστειλε στα δίκτυα (0-1).




Ο Δικέφαλος δεν μπόρεσε να χαρεί το γκολ, καθώς ισοφαρίστηκε. Στο 58’ ο Τσαϊμπί σέντραρε και ο Μαρμούς με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-1.




Στο 63’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ολική ανατροπή, αλλα το σουτ του Εμπιμπέ πέρασε λίγο άουτ.

Αλλαγές και γκολ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε στο ματς τους Κωνσταντέλια, Τόμας, οι οποίοι συνεργάστηκαν στη φάση του 1-2.

Στο 73’ ο Κωνσταντέλιας βρήκε ωραία τον Μπράντον που έκανε το σουτ, ο Τραπ έδιωξε και ο Ζίβκοβιτς από κανονική θέση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.




Στο 78’ σουτ του Τσαϊμπί, ο Κοτάρσκι απομάκρυνε, ενώ στο 85’ ο Μαρμούς βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά αστόχησε.

Γκολ: 58’ Μαρμούς / 55’ Κεντζιόρα, 73’ Ζίβκοβιτς
Διαιτητής: Νταμιάν Σιλβέστρζακ (Πολωνία)
Κόκκινη: 94’ Γιάκιτς
Κίτρινες: Tούτα, Μαρμούς/Τόμας Μπράντον

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Τόπμελερ): Τραπ, Τούτα (74’ Μπούτα), Σμόλτσιτς, Πάτσο, Εμπιμπέ (87’ Φέρι), Λάρσον, Σκίρι (54’ Γιάκιτς), Ενκουνκού, Γκέτσε (75’ Ααρόνσον), Τσαϊμπί, Μαρμούς.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (80’ Εκόνγκ), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Μεϊτέ, Οζντόεφ (80’ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Τάισον (83’ Ντεσπόντοφ), Μουργκ (66’ Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (66’ Τόμας Μπράντον).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο