fbpx

Ολυμπιακός Κ19 – Καμπάλα Κ19 4-0: Σφράγισαν την πρόκριση με «τεσσάρα» οι Πειραιώτες (video)

Ολυμπιακός Κ19 – Καμπάλα Κ19 4-0: Σφράγισαν την πρόκριση με «τεσσάρα» οι Πειραιώτες (video)

Η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε ξανά εύκολα της αντίστοιχης της Καμπάλα με 4-0 και πέρασαν στα playoffs του Domestic Champions Path του UEFA Youth League.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα η Καμπάλα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού όμως οι παίκτες του Συλαϊδόπουλου στην πρώτη τους τελική άνοιξαν το σκορ με ωραίο σουτ του Μουζακίτη στο 15′.

Το 2-0 έγινε στο 58΄ σε φάση διαρκείας ύστερα από χαμένο πέναλτι του Παπακανέλλου. Ο τερματοφύλακας των Αζέρων απέκρουσε, στη συνέχεια ο Πνευμονίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ, με τον Γατόπουλο εν τέλει να σκοράρει.

Στο 71΄ η Κ19 των Πειραιωτών πήρε και δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε σωστά ο Μουζακίτης ενώ το τελικό 4-0 έγινε στο 93′ ξανά με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κουτσογούλας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης (59′ Δαρβίρας), Πρεκατές, Κουτσογούλας, Λιατσικούρας, Μουζακίτης, Αλαφάκης (68′ Ρολάκης), Παπακανέλλος (59′ Πλειώνης), Πνευμονίδης, Γατόπουλος (68′ Ντάμα)

ΓΚΑΜΠΑΛΑ: Μουράντοβ (76′ Χουσάντοβ), Ε. Αχμάντοβ, Ραμαζάνοβ, Ρασίντοβ, Γκαφάροβ (Γ. Ραμαζάνοβ), Μπουντάγκοβ, Φ. Αχμάντοβ (59′ Μπουγκάντοβ), Σαχνιγιάροβ, Μπαχίσοβ (73′ Μουστάβιεβ), Αγκαλάροβ, Μαμάντι




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο