fbpx

Λουίς Ενρίκε: «Δείξαμε χαρακτήρα μέχρι το τέλος»

Λουίς Ενρίκε

«Δείξαμε χαρακτήρα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και ξέραμε πώς να ξεπεράσουμε την απογοήτευσή μας που δε σκοράρουμε», σχολίασε ο Λουίς Ενρίκε, λίγο μετά την ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε η Παρί Σεν Ζερμέν στη Νιουκάστλ για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας, ισοφάρισαν στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων με αμφισβητούμενο πέναλτι, όμως ο Ισπανός προπονητής εμφανίσθηκε προφανώς ικανοποιημένος από τον βαθμό της… τελευταίας στιγμής:

«Είχαμε μια ολοκληρωμένη απόδοση και αξίζαμε την νίκη. Ήμασταν καλύτεροι και το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μου άρεσε η στάση των παικτών απέναντι στο πρόβλημα. Όταν προηγείσαι, είναι εύκολο, αλλά όταν χάνεις άδικα μπορεί να παραμείνεις απογοητευμένος.

Είμαι πολύ χαρούμενος με τη συμπεριφορά των παικτών, καθώς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Όταν η μπάλα δεν… θέλει να μπει στο τέρμα, είναι δύσκολο, απέναντι σε μια ομάδα που αμύνεται πολύ καλά όπως η Νιουκάστλ και μπορεί να είναι επικίνδυνη στην αντεπίθεση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο