fbpx

Συλαϊδόπουλος: «Θα είναι τρομερή εμπειρία να παίξουμε στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Συλαϊδόπουλος: «Θα είναι τρομερή εμπειρία να παίξουμε στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Την Καμπάλα υποδέχεται η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού την Τετάρτη (29/11, 17:00) για το δεύτερο παιχνίδι του 2ου γύρου του UEFA Youth League.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 3-0 στο Αζερμπαϊτζάν στο πρώτο ματς και έχουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα play-offs της διοργάνωσης.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος για την αυριανή αναμέτρηση είναι οι: Σίνα, Έξαρχος, Ρολάκης, Κ. Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τανούλης, Κουτσογούλας, Πρεκατές, Πνευμονίδης, Δαρβίρας, Κουτσίδης, Μουζακίτης, Μαυρόπουλος, Πλειώνης, Δάμα, Αλαφάκης, Γατόπουλος, Λιατσικούρας, Κουράκλης, Λίγδας.

Παράλληλα, δήλωσε:

«Είναι ένα παιχνίδι UEFA Youth League που χρειάζεται να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα για να συνεχίσουμε τόσο τις καλές εμφανίσεις, όσο και το νικηφόρο σερί που έχουμε χτίσει στη διοργάνωση.

Το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό για εμάς να αγωνιζόμαστε στο στάδιο της πρώτης ομάδας, «Γ. Καραϊσκάκης» και είναι μια τρομερή εμπειρία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως προσομοίωση για το τι θα συναντήσουν όσα παιδιά καταφέρουν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο