fbpx

Λεβαδειακός – ΑΕΛ 1-1: Μοίρασμα βαθμών στην Βοιωτία

Λεβαδειακός – ΑΕΛ 1-1: Μοίρασμα βαθμών στην Βοιωτία

Ο Λεβαδειακός ήρθε ισόπαλος με την Λάρισα στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής και της έδωσε την ευκαιρία να πλησιάσει στο -5 από την κορυφή (23 βαθμοί έναντι 18).

Το ματς:

Γρήγορο προβάδισμα πήρε ο Λεβαδειακός, καθώς ο Νίκας στο 9′ ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Γιαννιώτας από πάσα του νεαρού άσου των Βοιωτών.

Οι Βοιωτοί μετά το γρήγορο γκολ που πέτυχαν, ανέβασαν τον ρυθμό τους πιέζοντας σε όλες τις γραμμές χωρίς να αφήνουν περιθώρια στην ΑΕΛ να απειλήσει.

Ο Λεβαδειακός πήγε με το 1-0 στην ανάπαυλα έχοντας την ψυχολογία υπέρ του αφού είχε θέσει τις βάσεις για την νίκη.

Πλήρωσαν την ολιγόλεπτη αδράνεια και έχασαν βαθμούς οι Βοιωτοί

Με δυο καλές ευκαιρίες ξεκινήσαν οι γηπεδούχοι το δεύτερο μέρος , με ένα σουτ από τον Γιαννιώτα και ένα από τον Κουάδρα, τα οποία ωστόσο μπλόκαρε ο Σουλούκος.

Οι Βοιωτοί λίγο έλειψε ωστόσο να δεχθούν ένα γκολ από το πουθενά όταν ο Πεντρόσο έστειλε με κεφαλαία την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Γκροφ στο 57′.

Έκτοτε ο Λεβαδειακός «αγρίεψε», ανέβασε την πίεση του στον άξονα και απειλούσε συνεχώς με σέντρες και από τις δύο πλευρές.

Ωστόσο μια ολιγόλεπτη αδράνεια έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΛ στο 66′, να τρέξει στον ανοικτό χώρο και να βρει το γκολ της ισοφάρισης μετά από ένα συρτό σουτ του Αντράντα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το σύνολο του Νίκου Νιόπλια παραλίγο να απαντήσει άμεσα, όταν ο Νίκας γύρισε την μπάλα στον Ρομό, ο οποίος αστόχησε εξ επαφής εντελώς μόνος του και έστειλε την μπάλα ξυστά από το δοκάρι του Σολούκου.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν στα κόκκινα μετά το γκολ που δέχτηκαν, δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να βρουν το γκολ που θα τους έδινε εκ νέου το προβάδισμα και το ματς έληξε ισόπαλο με 1-1.

Διαιτητές: Σιδηρόπουλος, Δημητριάδης, Πάτρας

Γκολ: Νίκας 9′ – Αντράντα 66′

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Τσελεπίδης, Χαμόντ (Μπελμόντ 61′), Μεχία, Κουάδρα (Πολέτο 61′), Ρόμο (Λούα – Λούα 72′), Γιαννιώτας (Νικολιάς 79′), Νίκας (Συμελίδης 83′)

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σολούκος, Παπαγεωργίου Θ, Μαϊδάνος (Νίνο 61′), Ηλιάδης, Στάμου (Γιανναράκης 61′), Πλέγας, Κοσονού, Αντράντα, Οτορμίν (Παπαγεωργίου Κ 61′), Πεντρόσο (Ογκμπόε 77′) Μαυρίας

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 9 αγώνες)

    1. Λεβαδειακός 23 -10αγ.

    2. ΑΕΛ 18

    3. Μακεδονικός 16

    4. Νίκη Βόλου 15

    5. Αναγέννηση Καρδίτσας 14

    6. Κοζάνη 13 -8αγ.

    7. Ηρακλής 11

    8. Αιολικός 11

    9. ΠΑΟΚ Β΄ 10 -8αγ.

   10. Καμπανιακός 6 -8αγ.

   11. Απόλλων Πόντου 5

   12. ΑΕΚ Β΄ 4 -7αγ.

   13. Αλμωπός Αριδαίας 0 -0αγ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο