fbpx

Κύπελλο: Ο Βρούτσης αποφασίζει πότε θα διεξαχθούν τα ματς ΠΑΟ – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης

Κύπελλο: Ο Βρούτσης αποφασίζει πότε θα διεξαχθούν τα ματς ΠΑΟ – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης

Σε εκκρεμότητα είναι ακόμα η ημερομηνία διεξαγωγής των σπουδαίων αγώνων κυπέλλου για τη φάση των «16», αυτών του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και της ΑΕΚ με τον Άρη.

Η ΕΠΟ έχει ορίσει τα παιχνίδια 6 και 7 Δεκεμβρίου, αλλά η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε την μετάθεση τους, λόγω της επετείου από το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου (6/11) από το όπλο αστυνομικού και την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στην Αθήνα (7/11).

Η ελληνική αστυνομία υποστηρίζει πως θα διαθέσει όλες της τις δυνάμεις (περίπου 4.500 άνδρες) αυτό το διήμερο για τη τήρηση της ασφάλειας της πρωτεύουσας και δεν έχει αστυνομικούς για τα δύο παιχνίδια.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ δεν έχει τροποποιήσει το πρόγραμμα των αγώνων Κυπέλλου. Κι αν δεν το κάνει, τότε μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα συνεδριάσει η ΔΕΑΒ και θα εισηγηθεί στον αρμόδιο για τον αθλητισμό αναπληρωτή υπουργό Γιάννη Βρούτση, την χρονική μετάθεση των αγώνων για λόγους δημόσια τάξης. Βάσει του νόμου 3725/2002, μία από τις αρμοδιότητες της ΔΕΑΒ είναι η γνωμοδότηση, ύστερα από εισήγηση της ΕΛ.ΑΣ. , για τη χρονική μετάθεση της διεξαγωγής αγώνων.

Και στην συνέχεια ο εκάστοτε υ(φυ)πουργός αθλητισμού αποφασίζει για την τύχη των αγώνων. Το επικρατέστερο σενάριο είναι ο Βρούτσης να κάνει αποδεκτές τις εισηγήσεις της ΔΕΑΒ…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο