fbpx

Ποκετίνο: «Η χειρότερη εμφάνιση της σεζόν»

Ποκετίνο: «Η χειρότερη εμφάνιση της σεζόν»

Φανερά απογοητευμένος μετά την ήττα της Τσέλσι από τη Νιούκαστλ εμφανίστηκε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Οι «μπλε» έχασαν με 4-1 και ο Αργεντινός τεχνικός παραδέχθηκε, μιλώντας μετά το παιχνίδι, ότι αυτή ήταν η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, στην πραγματικότητα θα έλεγα ότι ήταν ίσως η χειρότερη εμφάνιση μας στη σεζόν. Ήταν πραγματικά δύσκολο να βρίσκομαι στην κερκίδα σήμερα και να μην μπορώ να επηρεάσω τα πράγματα. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες δεν ήταν στα καλύτερά τους επίπεδα, αλλά δεν μπορούμε να παραπονεθούμε για το αποτέλεσμα. Πετύχαμε μόνο ένα γκολ, ενώ η Νιούκαστλ ήταν πολύ αδίστακτη με τις ευκαιρίες της και άξιζε τη νίκη. Δεν διαβάσαμε το παιχνίδι από την αρχή και δεν παίξαμε όπως έπρεπε ή με τον τρόπο που περιμέναμε. Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό.

Πρόσφατα μιλήσαμε πολύ για την ανάγκη να γίνουμε πιο συνεπείς. Μπήκαμε σε αυτό το παιχνίδι μετά τη διακοπή έχοντας παίξει δύο καλά παιχνίδια με Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι και μιλήσαμε μέσα στην εβδομάδα για να διασφαλίσουμε ότι θα διατηρήσουμε αυτά τα επίπεδα. Είμαστε μια νεαρή ομάδα με πολλούς τομείς για βελτίωση, αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε σωστά είναι τα επίπεδα έντασης. Λυπούμαστε πολύ για αυτήν την απόδοση, αλλά τώρα είναι στο χέρι μας να αναλάβουμε την ευθύνη και να φτιάξουμε τα πράγματα στο επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο