fbpx

Λαμία-Ατρόμητος 3-3: Μοιράστηκαν βαθμοί και εντυπώσεις στη ματσάρα της αγωνιστικής (video)

Λαμία Ατρόμητος

Λαμία και Ατρόμητος προσέφεραν ένα άκρως χορταστικό παιχνίδι στο ΔΑΚ Λαμίας, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3, για τη 12η αγωνιστική της Super League 1.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν ένα απόλυτο… ροντέο, με την ομάδα του Περιστερίου να προηγείται μόλις στο 4ο λεπτό με μακρινό σουτ του Ασεβέδο που κόντραρε στον Παπαδόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 8ο, ο Κούεν με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Κάπου εκεί αποφάσισε να… μπει στο ματς η Λαμία, που μείωσε σε 2-1, με τον Μαρτίνες να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 20ό λεπτό του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και την ευκαιρία να επαναφέρουν τη διαφορά των δύο γκολ υπέρ τους, αλλά ο Κοσέλεφ νίκησε από τα έντεκα βήματα τον Βαλένσια.

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και στα… καπάκια, κατάφεραν φέρουν στα ίσια το παιχνίδι, όταν σε φάση διαρκείας και μετά από αδράνεια στην άμυνα των Περιστεριωτών, o Σλίβκα από κοντά σκόραρε για να γράψει το 2-2.







Η Λαμία μπήκε φουριόζα στο β’ μέρος και στο 55ό λεπτό, έφτασε στην απόλυτη ανατροπή, όταν μετά από όμορφη συνεργασία του Καρλίτος με τον Σιμόν και σέντρα του δεύτερου, ο Σίντκλεϊ πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και έκανε το 3-2 με κοντινή προβολή.




Ούτε 10′ αργότερα, ο Ατρόμητος απάντησε, όταν μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Βέργος, ο Έλληνας επιθετικός ευστόχησε από τα 11 βήματα, κάνοντας το 3-3.




Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τη Λαμία, που έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, με μεγαλύτερη αυτή του 76ού λεπτού, όταν ο Καρλίτος έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ, με τον Τσιντώτα να του λέει «όχι».




Η Λαμία πλέον, με τον βαθμό που πήρε βρίσκεται στην πρώτη 6άδα της Super League, ξεπερνώντας τον ΟΦΗ (16 έναντι 15 οι βαθμοί), ενώ ο Ατρόμητος, έφτασε τους 11, μην μπορώντας να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης

Κίτρινες: Σιμόν, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Καρλίτος – Καμαρά, Ασεβέδο, Βαλένσια

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κόσελεφ, Φερέιρα Σίντκλεϊ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (71΄ Τόσιτς), Σλίβκα (85΄ Ακούνια), Καρλίτος

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ντε Μποκ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Γκονζάλες (83΄ Ερλινγκμαρκ), Κούντε, Καμαρά (90΄+5 Κουέν), Βέργος (67΄ Αντζιέλσκι), Φριντγιόνσον (46΄ Ρομπάιγ), Βαλένσια

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο