fbpx

Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 1-3: Άνετο πέρασμα από την Καισαριανή για τους Αρκάδες (videos)

Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 1-3: Άνετο πέρασμα από την Καισαριανή για τους Αρκάδες (videos)

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν αποτελεσματικός στις ευκαιρίες του και πέρασε άνετα από την Καισαριανή αφού επικράτησε με 3-1 της Κηφισιάς.

Το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό είχε ωραίο ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτιάξουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να ανοίξουν το σκορ.

Το show του Μάντζη!

Την πρώτη καλή φάση του αγώνα είχε η Κηφισιά όταν το εξαιρετικό πλασέ του Πρίτσα απέκρουσε φανταστικά ο Παπαδόπουλος. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, ο Αστέρας στην πρώτη του καλή στιγμή προηγήθηκε.

Φάουλ του Γκος από θέση έξω αριστερά και με υπέροχη κεφαλιά ο Μάντζης έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 13’.




Ο Έλληνας φορ συνέχισε να πονοκεφαλιάζει την άμυνα της ομάδας του Αναστασίου και στο 35’ κατέβασε υπέροχα την μπάλα από το βολέ του Παπαδόπουλου, έδωσε τέλεια κάθετη στον Κρεσπί ο οποίος με έξοχο πλάσε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.




Πίεσε η Κηφισιά, ξανά γκολ ο Αστέρας!

Οι γηπεδούχοι μετά το 0-2 πίεσαν και άγγιξαν το γκολ στο 40’ όμως η κεφαλιά του Μποτία βρήκε το δοκάρι του Παπαδόπουλου και έτσι το σκορ παρέμεινε απαράλλαχτο.

Στις αρχές της επανάληψης το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου έψαξε το γκολ όμως τα σουτ του Οζέγκοβιτς στο 47’, 50’ και 54’ δεν βρήκαν στόχο ενώ στο 70’ ο Αντερέγκεν έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Παπαδόπουλο.

Ο αγώνας όμως έκρυβε και άλλα γκολ. Αρχικά ο Αστέρας στο 73’ με πλασέ του Ζουκάνοβιτς ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σίτο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα με την ομάδα των βορείων προαστίων πάντως να μειώνει στο 88′ με τον Μπιφουμά που τελείωσε υποδειγματικά την έξοχη κίνηση που έκανε στην αντίπαλη περιοχή.







Το τελικό σφύριγμα βρήκε το σύνολο του Ράσταβατς στο -1 από την εξάδα με 14 βαθμούς. Αντίθετα η Κηφισιά έμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας αφού βρίσκεται στην 11η θέση με 8 βαθμούς.

Κίτρινες: Μποτία, Ίλιεφ – Ρούμπεν Γκαρσία, Κρεσπί

Οι συνθέσεις:

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (84΄ Παρράς), Λάντρ, Μποτία (71΄ Ίλιεφ), Μασούρας, Βαφέας, Ιπαλίμπο, Οζέγκοβιτς, Πρίτσας (84΄ Μπιφουμά), Αντερέγκεν (71΄ Ματέους Σάντος), Τετέι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία (88΄ Άλβαρες), Τζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Χουχούμης, Αλάγκμπε, Γκος (78΄ Σουρλής), Καλτσάς (Σίτο), Μουνάφο (87΄ Ντιαρά), Κρεσπί (78΄ Ζουγκλής), Μάντζης




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο