fbpx

Άρης-Παναθηναϊκός 2-0: Το σερί σταμάτησε στη Θεσσαλονίκη (video)

Άρης-Παναθηναϊκός

Σοβαρός και μυαλωμένος ο Αρης σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού στο “Κλ. Βικελίδης” και τον νίκησε με 2-0 στην 12η αγωνιστική της Super League, βάζοντας ταυτόχρονα φωτιά στη κορυφή της βαθμολογίας, αφού οι διώκτες των “πράσινων” πλησίασαν σε απόσταση ενός και δύο βαθμών.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που κυριάρχησε στο ματς αλλά οι παίκτες του σταμάτησαν στον Κουέστα. Δυο φορές ο Ιωαννίδης, δύο ο Μπερνάρντ και μια ο Αράο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Όμως οι «πράσινοι» αποδείχτηκαν αυτόχειρες.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης εδώ

Το ματς ξεκίνησε σε πολύ γρήγορο ρυθμό με πολύ πρέσινγκ από τις δύο ομάδες και τον Παναθηναϊκό να χάνει πρώτος τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ιωαννίδη στο 21’ που νικήθηκε στο τετ α τετ με τον Κουέστα. Οι «κίτρινοι» απάντησαν στις ευκαιρίες στο 28’ όταν μετά από αβίαστο λάθος του Κώτσιρα, ο Παναγίδης σε θέση βολής εκτέλεσε αλλά ο Μπρινιόλι με έξοχη απόκρουση κράτησε το μηδέν.

Μετά το ημίωρο ο Αρης κέρδισε μέτρα στο γήπεδο εκμεταλλευόμενος τα αβίαστα λάθη των «πράσινων» αλλά τα άσχημα τελειώματα του Σουλεϊμάνοφ δεν του επέτρεψαν να απειλήσει τον Μπρινιόλι. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά καλός δημιουργικά αλλά βρήκε τον Κουέστα σε καλή βραδιά και ο οποίος σταμάτησε οποιαδήποτε καλή τελική προσπάθεια των φιλοξενούμενων, όπως και στο 37’ που έδιωξε σωτήρια τον κεραυνό του Μπερνάρ. Κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απειλούσαν ήρθε στο 43’ ένα απίθανο λάθος του Μπρινιόλι που καθυστέρησε να διώξει τη μπάλα, δεν είδε που βρισκόταν ο Μορόν, ο οποίος έτρεξε, του έκλεψε τη μπάλα και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ (1-0)…

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή μπάλας αλλά δεν ήξερε τι να την κάνει. Κάτι που τελικά εκμεταλλεύτηκε ο Αρης και στο 72’ ο Μενέντες πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Μπρινιόλι κι έκανε το 2-0 σε μια φάση που ξεκίνησε από σοβαρό λάθος του Τζούρισιτς στη μεσαία γραμμή. Ο Αρης έχασε στο φινάλε ευκαιρίες για τρίτο γκολ με τον παναθηναϊκό να απειλή μόνο στις καθυστερήσεις με τον Βαγιαννίδη.

Ο Πορτογάλος Κορέια έδειξε κίτρινες στους Παναγίδη, Μπράμπετς, Μενέντες, Αράο.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα (90+4′ Πάρντο), Βερστράτε, Ζουλ, Παναγίδης (64′ Μενέντεζ), Σουλεϊμάνοφ (90+3′ Κάρλσον), Μορόν (90+4′ Ζαμόρα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας (74′ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γεντβάι (90+’2 Πέρεθ), Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ, Μαντσίνι (74′ Σπόραρ), Βέρμπιτς (63′ Τζούριτσιτς), Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο